- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
NuteLLa yappppo zamanda canimiz çikilata ister
Ehhh hadi lokum neyse de nutella cok fena

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NuteLLa yappppo zamanda canimiz çikilata ister
Çok korktuğum söylenemezSenin yemek yarismasina komplo kurarim bak, ikinci olursun. Gerci o da iyiydi diyordun.
Hadi hadi ben soyleyince begendiniz. Once bir tek pink vardi.![]()
Begendikten sonra hala soylenince dedim ki herhalde baska seylerde vardi kendimden suphe ettirdinBak ya, birde bilmiyor ayağına yatıp, kendimi suçlu hissettiriyor burda bana uyanık![]()
Veliler için mutlu öğretmenler için kötü gün :) Ablamar öğretmen onların yanındaydım bugün. Gariplerim pek bir üzgünlerdiBiz dün sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra dışarı çıktık akşam geldik
Bugün eşim işteydi ben de temizlik,yemek uğraşıp durdum
Yarın okul açılıyor bizim için büyük gün![]()
Bastan pes etmeler olmuyor Nevreste hanim .Çok korktuğum söylenemez![]()
Biz dün sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra dışarı çıktık akşam geldik
Bugün eşim işteydi ben de temizlik,yemek uğraşıp durdum
Yarın okul açılıyor bizim için büyük gün![]()
Aynen oyle yaptim hadi tekmeleyin beniHadi hadi ben soyleyince begendiniz. Once bir tek pink vardi.![]()
Begendikten sonra hala soylenince dedim ki herhalde baska seylerde vardi kendimden suphe ettirdin![]()
Neyse aklandim sonuctaBildirim o kadar çok geliyor ki ben burdan geldi sandım, arada kaynamış senin ordaki beğenin
![]()
Aynen oyle yaptim hadi tekmeleyin beni![]()
Aklanmadın, taşları yedin yedin, gittin beğendinNeyse aklandim sonucta![]()
![]()
Zaten liste ugursuz geldi bana,sonucunda ödülde yokHopp listeden atiyoruz harbi yi.![]()
Sus çaktirmaAklanmadın, taşları yedin yedin, gittin beğendin![]()
Bastan pes etmeler olmuyor Nevreste hanim .![]()
Veliler için mutlu öğretmenler için kötü gün :) Ablamar öğretmen onların yanındaydım bugün. Gariplerim pek bir üzgünlerdi![]()
Evet canım okul telaşımız varOo evet tatli telaslar yaa ne guzel formalarini giyecekler misler gibi :) heyecan da vardir simdi :)
Valla herkes kendince haklı ne diyim
Vallahi bizim işimizde zor ben kendimden geçiyorum
Evet canım okul telaşımız varHeyecan olmaz mı
![]()
Vallahi bizim işimizde zor ben kendimden geçiyorum
Evet canım okul telaşımız varHeyecan olmaz mı
![]()
Orası öyleValla herkes kendince haklı ne diyim![]()
Yok canım oğlun 4 yaşında seneye ana sınıfına gidecekOglun anasifina filan mi gidiyor? Kızçeler kaca gecti :) aynı sınıftalar mı:)
Zor iş ya, benden eğitimci olmazdı mesela, yiğenime ödev yaptırıyorumda akla karayı seçiyorum anlatana kadar, herkes kendi işini yapsınOrası öyle
Ama onların görevleri bu![]()