- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.281
Eee napan.![]()
Napam cigkofte bayiiligi veren firmalara bakiyorum senn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee napan.![]()
Yok kız ne çocuğu, gerçi bir kocanın çocuktan farkı ne kiYaa oyle olur boynuz kulagi gecer
Sevgilim is kurmayı dusuyor benim aklima direkt cigkofte bayiiligi geldi aklinda bir sey var mi
Aa senin cocugun mu vardi![]()
Napam cigkofte bayiiligi veren firmalara bakiyorum senn
İçimizdeki düşmanKizammm diyetteyiz diyoruz bas bas. Lokum nickinle gelip cig koftenle hava mi atiyorsun.![]()
Yok kız ne çocuğu, gerçi bir kocanın çocuktan farkı ne ki![]()
Kizammm diyetteyiz diyoruz bas bas. Lokum nickinle gelip cig koftenle hava mi atiyorsun.![]()
Dogru diyorsun
Konuya profosyonelce baksak benim canim hic cekmiyor mesela iş düşünüyoruz burada a![]()
Yarısma 15 gundu galiba ben 15 gun sonra geri gelirim haydi öptüm![]()
:) Olabilir, mümkündürRakip topiklerden yollamislar sankim.![]()
Sen zaten zayiftin ondan olabilir mi aceba.![]()
Tamam 14 gunden once gelme ama.![]()
:) Olabilir, mümkündür![]()
Zayifim ama cok istahliyim :)
Dökülsün bakalım kimler ne vaatlerle aramıza sokmuş :)Bir incelemeye alalim bakalim.
Sen zayiflama topigine gelme sakin. Orda cok yeyip zayif kalani yasatmazlar.![]()
Dokulmez , ne hindir o.Dökülsün bakalım kimler ne vaatlerle aramıza sokmuş :)
Bir incelemeye alalim bakalim.
Sen zayiflama topigine gelme sakin. Orda cok yeyip zayif kalani yasatmazlar.![]()
Hayırdır ne hastahanesi?Size doyum olmaz yarin bir hastahane yolu gorunuyor bana. Erken kalkicam , kahvalti etmiycem. Sali gunu kilo bildiriminizi mutlaka yapin. Iyi geceler.![]()
Hayırdır ne hastahanesi?
:) Dalgaya vurduğuna göre ciddi birşey yok, sevindimEczanede soyundum diye timarhaneye cagiriyorlar.![]()