- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.221
Sorma ya, Hastasıyım çikolatanın :)Nutella mıCanın istedi galiba
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya, Hastasıyım çikolatanın :)Nutella mıCanın istedi galiba
![]()
Tamam o zamanE begendim zaten ben onu![]()
Ben de çok severimSorma ya, Hastasıyım çikolatanın :)
Ya ben butun konuyu bastan sona gezdim neyi begenmem gerektigi halde begenmedigimi anlamadim2. Liste nerde
![]()
Tabi ki
Ama canınız birşey isterse hiç çekinmeyin isteyinBelki benim topicte kendi yaptığım vardır eklerim
![]()
Ben kendimi merak bile etmiyorum. Vermek yerine kilo alınca Bayağı bir umutsuzluğa kapıldım![]()
Ben her çay koymaya mutfağa gittiimde 1 kaşık atıyodum ağzıma :) Aaa tahinide çok severim, ama sadece tahin :)Tamam o zaman
Ben de çok severimAma geceleri yemek pek uygun değil
Ben bıraktım onu yemeyi gerçiTahin-pekmez yiyorum bu ara
![]()
Hoşgeldin lokumSelamun aleykum![]()
Yok canım ne zahmetiKiz begenmissin zaten birak kendi haline artik.
Yok kiz gerek yok sen zahmet etme biz boyle iyiyiz.Dimi arkadaslar.
Herkes kilo almis ama bir tek sen degilsin .![]()
Ben her çay koymaya mutfağa gittiimde 1 kaşık atıyodum ağzıma :) Aaa tahinide çok severim, ama sadece tahin :)
Hakkını helal et Lucky e uyup hakkını yedim beğenmişsin zatenYa cidden neyi kacirdim. Suan uzaydan gelmis gibiym![]()
Aleykumselam şeker kız ancak yeter artik su nickini degis diyetteyiz konsantrasyonumuzu bozuyosun canim lokum istiyo acim zatenSelamun aleykum![]()
Hoşgeldin lokum
Yok canım ne zahmeti![]()
1 ay almadım sonra dayanamadım aldım yine, Şu 2 gündür görmezden geliyorum diyet muhabbetine :)Yok canım o sonra kilo olarak geri dönüyor
Sen ondan uzak dur hatta eve hiç sokma![]()
İyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum nasılsınız:)
Aleykumselam şeker kız ancak yeter artik su nickini degis diyetteyiz konsantrasyonumuzu bozuyosun canim lokum istiyo acim zaten![]()
Hakkını helal et Lucky e uyup hakkını yedim beğenmişsin zaten![]()
Tamamen çıkar hayatından1 ay almadım sonra dayanamadım aldım yine, Şu 2 gündür görmezden geliyorum diyet muhabbetine :)
İyiyim canım sen nasılsın![]()
Hehe ne yapayim rumuzumu :) bir kere degisme hakki var ne de olsa :)
Bak ya, birde bilmiyor ayağına yatıp, kendimi suçlu hissettiriyor burda bana uyanıkHelal olsun beybi beybizaten siz trip atinca sessizce begenmistim
fark etmemen normal
Hoşgeldin lokum
Yok canım ne zahmeti![]()
Helal olsun beybi beybizaten siz trip atinca sessizce begenmistim
fark etmemen normal
Biz dün sabah güzel bir kahvaltı yaptık sonra dışarı çıktık akşam geldikBen de iyiyim tesekkur ederim:) haftasonunu yogun gecirdim:) siz neler yaptiniz çocuk çoluk :)