- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.201
Ona da bisey yapamam herhalAma canın istedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona da bisey yapamam herhalAma canın istedi![]()
Ben bu saatte hayatta birşey yiyemem![]()
Tablette öyle ya, ben tabletten girincede sürekli sayfa yeniliyordum.Ben tabletten giriyorum. Mobil uygulamasi yok galiba sitenin ama yine de bazen bildirim gelmiyo
Bende tam tersi üzgün yada kızgın olursam iştahım kapanır. Bi kere anneme küstüm 3 gün yemek yemedim, kadın yemek saati evden çıkıyordu belki yerim diye ama inat ya yemiyodum :) Çay sigara acayip zayıflıyorum o zaman var ya![]()
Bırakma tabi bu kadar kişi organize olduk :)Ben her turlu yerim, yerdim ama bu kez cok kararliyim. 58 olmadan birakmam.![]()
Ben yemek Editörüyüm biliyorsun geceleri çok konu açtım .Hiç birşey istemez canımEmin misin cikartma bana google dan cips resimleri simdi.![]()
Ekleme evde cips yok adama market aratmayayım bu saatteBen yemek Editörüyüm biliyorsun geceleri çok konu açtım .Hiç birşey istemez canım
İsterseniz ben ekleyeyim![]()
Ya ben butun konuyu bastan sona gezdim neyi begenmem gerektigi halde begenmedigimi anlamadimTablette öyle ya, ben tabletten girincede sürekli sayfa yeniliyordum.
Başka birşey ekleyeyimEkleme evde cips yok adama market aratmayayım bu saatte![]()
Bırakma tabi bu kadar kişi organize olduk :)
Ben yemek Editörüyüm biliyorsun geceleri çok konu açtım .Hiç birşey istemez canım
İsterseniz ben ekleyeyim![]()
Evde bir tek nutella var :)Başka birşey ekleyeyim![]()
Beğenmiş kabul edelim seni ya bu kadar zahmet etmişsin o da birşeyYa ben butun konuyu bastan sona gezdim neyi begenmem gerektigi halde begenmedigimi anlamadim2. Liste nerde
![]()
Tabi kiDu bakalim 28 inde kac kilo olucam.
Oo idmanliyim diyorsun. Biz almayalim o zaman.![]()
Evde bir tek nutella var :)
Beğenmiş kabul edelim seni ya bu kadar zahmet etmişsin o da birşey![]()
Ben kendimi merak bile etmiyorum. Vermek yerine kilo alınca Bayağı bir umutsuzluğa kapıldımDu bakalim 28 inde kac kilo olucam.
Oo idmanliyim diyorsun. Biz almayalim o zaman.![]()
Nutella mıEvde bir tek nutella var :)
Ya cidden neyi kacirdim. Suan uzaydan gelmis gibiymEvde bir tek nutella var :)
Yemedim kiNutella cisss.![]()
Bakayım bulursam yazarım sayfa numarasını :)Ya cidden neyi kacirdim. Suan uzaydan gelmis gibiym![]()
Lucky'nin açtığı diyet topiğinde ilk mesajı beğen gerisine karışmaYa cidden neyi kacirdim. Suan uzaydan gelmis gibiym![]()
E begendim zaten ben onuLucky'nin açtığı diyet topiğinde ilk mesajı beğen gerisine karışma![]()