- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.981
:) Hiç birşeyden de geri kalmıyon maşallahKalma zaten, kalma ki ben kazanayım
![]()
Sen kazansan ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Hiç birşeyden de geri kalmıyon maşallahKalma zaten, kalma ki ben kazanayım
![]()
Tatmin olcam, pek bir sevindirik olcamSen kazansan ne olacakBenim derdim ilk etapta 63 sonra 57-58 olmak yoksa isteyen birinci olsun banane. Gerci senin su anki kilon benim idealim iste.
Boy kacti.
1.65 mi 1.50 mi karar ver.Tatmin olcam, pek bir sevindirik olcam1.65 boyum. (1,5 metre boyum var hırs yapmayıp kilo almaya devam edersem top gibi yuvarlancam
)
1.65 de espiriye vurunca 1.50 daha güzel durdu1.65 mi 1.50 mi karar ver.57 cok fazla degil yahu ne takiyorsun .
![]()
1.65 de espiriye vurunca 1.50 daha güzel durduYa ben hep çok zayıftım şimdi gören herkes laf söylüyo, geçilen dalgaların haddi hesabı yok
takıntı yaptırdılar zorla, birde düşük bel pantolonlarla o tutma yerleri oldu, çirkin görünüyo, yarın hamile kalsam iyice kötü olcam. Eski kiloma döneyim istiyorum o yüzden :)
Vereyim de bende millette kurtulsun :) Aa.. Git uzan dinlen biraz. Bende çıkcam misafirim gelecekmiş, yemek falan yapayım. GörüşürüzBir bucuk adana gibi oldu bu.Takinti yaptiranlar kendisine baksin , kendin icin zayiflayacaksan zayifla.. Basim donuyor ben cikicam KK dan biraz.
![]()
SelaammmSelaaamm![]()
Selaaamm![]()
Selam kızlar GS maçı var siz konuşun ben beğenerek katılcam sizeSelaammm
hadi ya takımıma bol şansss gol atarlarsa yaz burayasevinelimmmSelam kızlar GS maçı var siz konuşun ben beğenerek katılcam size![]()
Ne isin var kiz macla gel sohbet edekSelam kızlar GS maçı var siz konuşun ben beğenerek katılcam size![]()
Olur :)hadi ya takımıma bol şansss gol atarlarsa yaz burayasevinelimmm![]()
oğlan çocuğu gibiyim demiNe isin var kiz macla gel sohbet edek![]()
Yok Estağfurullah maçın cinsiyeti olmazOlur :)
oğlan çocuğu gibiyim demi![]()
![]()
Heyyooooooo kizlaarrrrrr  
![]()
Bende yapiyorum hic bisey degismiyoBunu ben yaptim , niye yaptim bilmiyorum ama bir degisiklik olmuyor.![]()
yahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hııSacma sapan insanlar iste. Kati kurallari var. Sevmiyorum ben ingilizleri.
Yiyicen cikolatalari sonra mi katilacaksin.Yarisma basladi bugun bile katilsan almayiz seni. 9 kisilik grubuz .
![]()
birinci yarıya kadar izledim ikinci yarıda sıkıldım kalktımSelam kızlar GS maçı var siz konuşun ben beğenerek katılcam size![]()