- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.001
Bende guya diyetteyim bugun resmen diyete tecavüz ettimyahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(
o zaman bir güncükte olsa benim de hakkım var asmayaaaaaaaBende guya diyetteyim bugun resmen diyete tecavüz ettim
yahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(
Bence deo zaman bir güncükte olsa benim de hakkım var asmayaaaaaaa
59. 5 kiloyla siskoya bak sen. Aranizda en sisko benim.Bence dearada mola vermek lazim. Siskoyuz diye acliktan ölek mi
diyet mı yapıyorsunuz bende gelebilir mıyım :: )Bunu ben yaptim , niye yaptim bilmiyorum ama bir degisiklik olmuyor.
Cok zayifti m ben. Bu halime alisamiyorum... Kendimi ayi baligi gibi hissediyorum59. 5 kiloyla siskoya bak sen. Aranizda en sisko benim.
diyet mı yapıyorsunuz bende gelebilir mıyım :: )
Cok zayifti m ben. Bu halime alisamiyorum... Kendimi ayi baligi gibi hissediyorum
Dur bakalim 3 gun sonra gorucez . Gerci ben regl oncesi diye kilo almis gibi hissediyorum ama regl den sonra affetmem.
Ya tamam guzelde yarisma sonunda 1. Ye ne verilecek? Teşvik et bizi lucky
Ben geldim :) hayırlı olsun topigin canım . Gec kaldım biliyorum . Nette problem olduğu icin neyse sen biliyorsun
Birinci olana tarti hediye ediyoruz.
Canim boyle bir odul mumkun degil cunku kimi yurt disinda kimi degisik sehirlerde . Kim nerde bulusacakta para toplayip hediye alacak.
.
Uffffff
Hediye istiyom ben yaaaa
Buyuk bi odul olsa aclik grevine girerim yeminle
Ama oyle olmazzzzz. Bak buldum. Ben birinci olucam ya zatenIyi de aldigin odul zaten verdigin kilolar olacak. Ondan iyi odul mu olur
Kurtarayım tabi , nasıl yiyeceklermis ya :) iyi ki gelmişim
Ama oyle olmazzzzz. Bak buldum. Ben birinci olucam ya zatenhesap numarama 5 er tl yatirin 8 * 5= 40 ben kendime hediye alirim nasil ama zeka fıskırıyo dimi
Boyle itiraz ediyolar iste bana odul yok mu , araba istiyorum ben diye.
Olur canim baska guzel fikrin.Yarisma fikri benim degildi. pinkstrap atti ortaya, bende actim topigi ben zaten kilomu veriyorum iki aydir.
Herseyi göze alicaktiniz1. Olunca başiniza ekşirim şimdiden söyliim de sonra vay ben bilmedim,vay ben duymadim demeyin

Her tarafa yazarim bende bi sekilde duyururumYarismayi duymayip ona bile sonradan katilanlar oluyor. Bunu duyacaklarini hic sanmiyorum.
Her tarafa yazarim bende bi sekilde duyururumhem topic sahibi sensin,senin duyman kafi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?