- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.781
Ay ama ben anlamadım kurallara uyalım ok de neden benim adım yok kovuldum mu kiii Bana biri anlaytsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok isterim sen yaparsın eğlenceli ve güzel olmaz mı Ama kayın pederim bu halde bilmiyorum ki ben bi derayları okuyayım yetiştirebilceğim bileyse ben de karılırım hemen bş okuyup geliyom
Ay ama ben anlamadım kurallara uyalım ok de neden benim adım yok kovuldum mu kiii Bana biri anlaytsın
Ok geyikte takılmam ama başka yere giderim haaaa yemek falan bazende bdv Olur demiiYok kiz acelesi yok. Su aralar herkes mesgul topikte. O yuzden 7/24 takilamiyoruz. Ben bir kac gun olamiycam zaten ve simdi yarisma topigi actik. Onunla ilgileniyorum.
Herkes silindi ben bile. :)) Sonradan logo degisti. Kisiler tek tek ekleniyor artik. Kimsenin kovuldugu yok ama kurallar biraz daha kati oldu. Yani baska geyik topiginde takilmak yok ve arada buraya ugramak sart.
Eklendin 5 numarasin.
Ok geyikte takılmam ama başka yere giderim haaaa yemek falan bazende bdv Olur demii
Wuhhhuıı tamam ben varım zaten vakitsizim ara ara gelirim işte miss gibi Zayıflamam da şart ama tartım yok valla Dur onun da bir hal çaresini bulup oraya da katılayım ben18+topikler bile olur gulum.
Wuhhhuıı tamam ben varım zaten vakitsizim ara ara gelirim işte miss gibi Zayıflamam da şart ama tartım yok valla Dur onun da bir hal çaresini bulup oraya da katılayım ben
Bayyy bayyySen benimle her yere gel, pisman olmazsin.
Benim de tartim yok disarida tartiliyorum o yuzden.
Benim gercekten cikmam lazim simdi. Biraz da senin icin kaldim.
Cok gecmis olsun gorusuruz.
Bayyy bayyy
Ya düşündüm de luckycim beni listefen sil bence Sonra zaten silcen nasılsa Şaka bi tarafa luckycim kurallarını layığıyla yerine getiremiceğimi anladım zaten ayda yılda bi giriyom olur şansa çiğnerim bu kuralları Ben hep buralardayım yani vakitsiz biriyimdir ama rastlaşırsak diye öpüyorummm saygılar
Kapanıyor mu ? Gercekten tadı kaçtı . kapanmadan once verdigin emek ve zaman icin teşekkür etmek istedim sana , guzel eğlenceli bir topik olmustu.Eyvallah As-Sosyetikler...
Ben de sana sadakatinden dolayi tesekkur ederim.Kapanıyor mu ? Gercekten tadı kaçtı . kapanmadan once verdigin emek ve zaman icin teşekkür etmek istedim sana , guzel eğlenceli bir topik olmustu.