- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.481
Çingene, Sen benle konuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsun Ödül bu be Ödülceza sana konuşmuyorum senle
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çingene, Sen benle konuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsun Ödül bu be Ödülceza sana konuşmuyorum senle
Çingene, Sen benle onuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsun Ödül bu be Ödül
Selamun aleykum
Sinemaya girecegim birazdan
Film: Kayıp Kız :)
Hoşgeldin
Bende bunlar yok ama
İzle bakalım güzel mi :)Selamun aleykum
Sinemaya girecegim birazdan
Film: Kayıp Kız :)
İzle bakalım güzel mi :)
Yanlız da gitmişliğim var ama yanlızken sevmiyorum Eşimle izlemeyi sevmiyorum o yüzden çok fırsatımız olmuyor, mümkün mertebe gitmeye çalışıyoruz, haftasonu baktık mesela güzel film yoktu girmedik, seçiciyiz biraz :)İyi puan vermisler bakalim ben de begenecek miyim
Sen sinemaya gitmeyi sever misin:)
Yanlız da gitmişliğim var ama yanlızken sevmiyorum Eşimle izlemeyi sevmiyorum o yüzden çok fırsatımız olmuyor, mümkün mertebe gitmeye çalışıyoruz, haftasonu baktık mesela güzel film yoktu girmedik, seçiciyiz biraz :)
Yanlış yazmışım kız onla izlemeyi seviyorumAa esinle izlemeyi neden sevmiyosun :)
Film konusunda ben de seciciyim azcik mumkun mertebe Turk filmi izlememeye calisiyorum
evet konuşmadık , gürmedim ben seniHosbuldum balbocegi :) seninle hic konusmadik sanirim :)
O çok meşgul, havuzlar, bisiklet sürmeler, sinemalar.. Bizimle az takılıyorevet konuşmadık , gürmedim ben seni
Yine acıyon totonu arsız
Aa esinle izlemeyi neden sevmiyosun :)
Film konusunda ben de seciciyim azcik mumkun mertebe Turk filmi izlememeye calisiyorum
ooo senin gibi a takılmıyor deseneO çok meşgul, havuzlar, bisiklet sürmeler, sinemalar.. Bizimle az takılıyor
o senin toton ben şu kırbaçlayanım cezanı çek şılakYine acıyon totonu arsız
Yanlış yazmışım kız onla izlemeyi seviyorum
Aynen aynen.. Geçen hayatımın filmi mi ne vardı yanlışlık ona gittiki eşimin arkadaşıyla karısıda vardı. Anamm kızarıp bozardım yani :) Tanıdıklarla öyle film izlemek kötü oluyor
evet konuşmadık , gürmedim ben seni