- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.401
Bi ara sana bi tesim gösteriyim ben o Zaman Annemin düğünümde aldığı bileziğe kelepçe yaptırmak istiyorum da sıkıyo artık olmuyo olur mu acaba fikir verirsinbiraz anlarım cancazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara sana bi tesim gösteriyim ben o Zaman Annemin düğünümde aldığı bileziğe kelepçe yaptırmak istiyorum da sıkıyo artık olmuyo olur mu acaba fikir verirsinbiraz anlarım cancazım
allah iyliğini versin kız kahkaha atmamk için kendimi zor tuttum müşteride var rezil olcaktım
tamam canım özelden atarsın bakarım bi atölyeye sorarımBi ara sana bi tesim gösteriyim ben o Zaman Annemin düğünümde aldığı bileziğe kelepçe yaptırmak istiyorum da sıkıyo artık olmuyo olur mu acaba fikir verirsin
aman guzum alındın mı seeen
Neysen onu diyoruz bizsize inat değil mi tiki profil yaptımm çok ararsınız beni gelmicemm , biri çingen biri bebe dio oldu olacak muhallebi çocuğu diyin bi o eksik
Bırak ya nazıyla mı uğraşcazaman guzum alındın mı seeen
alıştırma yapıyorum benim kızda nazlı olcekBırak ya nazıyla mı uğraşcaz
Ha tamam sen tecbüre kazanmak için şey ediyorsun, Bununla uğraştıktan sonra yok doğurmuycam içimde yaşasın demedealıştırma yapıyorum benim kızda nazlı olcek
inat edermişim ben doğurmiycam diiyee:)Ha tamam sen tecbüre kazanmak için şey ediyorsun, Bununla uğraştıktan sonra yok doğurmuycam içimde yaşasın demede
Mümkündürinat edermişim ben doğurmiycam diiyee:)
bizim hastane ayaga kalkar artıkMümkündür
gunaydın mı kaldı kız ikindin olduGünaydın
Gün aymadı ki bulutlu buralar ben hiç güneşi görmedimGünaydın
Olsun ben gözümü yeni açtım sayılırgunaydın mı kaldı kız ikindin oldu
Ondan ötürü sen bu böcükten uzak dur
bizim hastane ayaga kalkar artık
soğuk mu orası çizme giysem kötü mü olarGün aymadı ki bulutlu buralar ben hiç güneşi görmedim
Çizme giyen var, bot giyen de var, İstanbulu biliyorsun pijamayla gezende varYağmur geecek heralde öyle duruyor ama bilemedim, sen kısa çizme yada bot al yanınasoğuk mu orası çizme giysem kötü mü olar
Aynen ya ne zaman ne olcağı belli olmuyor harbiden ha pijama bile giyen varÇizme giyen var, bot giyen de var, İstanbulu biliyorsun pijamayla gezende varYağmur geecek heralde öyle duruyor ama bilemedim, sen kısa çizme yada bot al yanına
Plaj tuniği giyenide gördümAynen ya ne zaman ne olcağı belli olmuyor harbiden ha pijama bile giyen var