- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.141
İsmi lazım değil siteye gir al bitane kendineyaaa herifim tek taşı verip öyle ayrılaydı bari
kaç yıldır bu yüzüğü bekliyordum ben yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi lazım değil siteye gir al bitane kendineyaaa herifim tek taşı verip öyle ayrılaydı bari
kaç yıldır bu yüzüğü bekliyordum ben yaaa
İsmi lazım değil siteye gir al bitane kendine
tv den mi o nasıl olacak
yuzuk herifin elinde yaaaa
bayramdan sonra verecekti
(sürpriz yapamaz ağzında bakla ıslanmaz söyler böyle)
O zaman yüzüğü ver ayrılıyorsan ayrıl de yıllarımı verdim o yüzük benim hakkım dersin :)yaaa o almışdıııı amaa
cok merak ediyodummmmm beğendiğim bi model vardı onu mu alacak diyeee
o kadar para vermişken niye ayrılırsın be adam
O zaman yüzüğü ver ayrılıyorsan ayrıl de yıllarımı verdim o yüzük benim hakkım dersin :)
Geçen yapmış ya çatlağın birieheheheh
kendi kendime de evleneyim tam olsun
İşte değişik değişik insan çeşitleri varevet yaaa
düğün bile yapmış
İşte değişik değişik insan çeşitleri var
Birinci gün akşam Kaynıma gittik :) İkinci gün evdeydik, 3 gün kv deye gittik, geriye kalan bütün zamanlarımızı evde geçirdik. Öyle pek arkaba ziyareti yapmıyoruz. Yorgunduk dışarıda çıkmak istemedik.öyle :)
eee bayramda neler yaptınız anlat bakalım :)
Birinci gün akşam Kaynıma gittik :) İkinci gün evdeydik, 3 gün kv deye gittik, geriye kalan bütün zamanlarımızı evde geçirdik. Öyle pek arkaba ziyareti yapmıyoruz. Yorgunduk dışarıda çıkmak istemedik.
Sen neler yaptın :)
Onu normalde de yapıyorusun ama eğlendiysen iyi tabihmmm güzel geçti demek ki
9 gün deniz-havuz yaptım ben de
Sen neden oy kullanmadın? Beğenmedin mi be yazdığım yazıyıYa pembe lokum şu da var sen akıllı bi kıZsın hatunların dediği gibi ciddi düşündüğün bir ilişki bi kavgada bitiyosa zaten bitsin... Ammma gelip geçici tartışmalar ayrılmalar da olabilir hemen yüreğinde bitirme derim bu benim fikrim .. Hakkında hayırlısı avukatım;(
Onu normalde de yapıyorusun ama eğlendiysen iyi tabi
Denize her zaman girilmiyor zaten :)bizim memlekette deniz yokk kii
havuzu normalde de yapıyorum
her gün yüzsem sıkılmam heralde
Ya pembe lokum şu da var sen akıllı bi kıZsın hatunların dediği gibi ciddi düşündüğün bir ilişki bi kavgada bitiyosa zaten bitsin... Ammma gelip geçici tartışmalar ayrılmalar da olabilir hemen yüreğinde bitirme derim bu benim fikrim .. Hakkında hayırlısı avukatım;(
E vallahi yakaladım margarinim ya ben dedektifim ya birden çıktı önümee Saf he mi saf beğenmicem beğenmicem benim değil mi beğenmiceeemdilaraya saf dedi hahahahahahahahaha
Gider değiştiririm yazıyı görersinE vallahi yakaladım margarinim ya ben dedektifim ya birden çıktı önümee Saf he mi saf beğenmicem beğenmicem benim değil mi beğenmiceeem