- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.121
Benimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyornetim patladı evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyornetim patladı evet
Allah Allah, ben bana oy vermeyenleri saptıyorum şuan
Benim çok kesilmeye başladı her saatte bir kesiliyorBenimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyor
O iki kişiden bir ben değilim gerisi beni ilgilendirmiyorBen oyumu iki kişi haricindeki herkese verdim hahahahaha
Benim çok kesilmeye başladı her saatte bir kesiliyor
Hahahahaha ivet sen değilsinO iki kişiden bir ben değilim gerisi beni ilgilendirmiyor
Tabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemiş Ona yazdığım yazıyı beğenmemişhahaha ciddi misin
ay ben hiç bakmadım
Kablosuz bizim ki wifi ile giriyoruminternet markanız nee
bizde de kablolu çalışıyor ama wi fi çalışmıyor
Tabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemiş Ona yazdığım yazıyı beğenmemiş
Ama merakta ettim hani ya özelden söyle yada tek tek bakıp uğraşcamHahahahaha ivet sen değilsin
dilaraya saf dedi hahahahahahahahahaTabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemiş Ona yazdığım yazıyı beğenmemiş
Kablosuz bizim ki wifi ile giriyorum
Yahu tahmin etmek çok zor olmasa gerek salla yahuhuuuuuuuuAma merakta ettim hani ya özelden söyle yada tek tek bakıp uğraşcam
Sadece bana verKendimize oy veremiyoruz dedi lucky ama herkesvermiş sanırım, yoksa oylar böyle dengesiz çıkarmı?hahahaha
herkese oy vermeyi düsünmüstüm ben de ama :)
ayyy zor valla oy vermek :) :)
Şireniz mi yok canım arayıp alsanıza ?anladım
bizde de kablolunun çalışıp kablosuzun çalışmaması interessant
Tamam tamam anladımYahu tahmin etmek çok zor olmasa gerek salla yahuhuuuuuuuu
tek taş alırım ben sana televizyondanyaaa herifim tek taşı verip öyle ayrılaydı bari
kaç yıldır bu yüzüğü bekliyordum ben yaaa
Şireniz mi yok canım arayıp alsanıza ?
tek taş alırım ben sana televizyondan