- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.621
Hos geldin kuzum naberben varımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos geldin kuzum naberben varımm
iyilik cnm sndn nbr :)Hos geldin kuzum naber
Iyi canim yorulmusum sabhtan bri de annannemle oturuyoduk simdi biraz uzandim bendeiyilik cnm sndn nbr :)
bende yattım öğlene kadarIyi canim yorulmusum sabhtan bri de annannemle oturuyoduk simdi biraz uzandim bende
Ohh mis ben gecede uyuyamadim sabahta uykumu aldim bi gunum.bile yok yaaavbende yattım öğlene kadar
hamilelikdenmiiiOhh mis ben gecede uyuyamadim sabahta uykumu aldim bi gunum.bile yok yaaav
Evet canim ya geceleri ya agridan ya tekmelerden uyuyamiyorum bide vucud kendini hazirliyo heralde gece yatıyorum ama beynim uyanik her sese kalkiyorumhamilelikdenmiii
ağrılarmı ??Evet canim ya geceleri ya agridan ya tekmelerden uyuyamiyorum bide vucud kendini hazirliyo heralde gece yatıyorum ama beynim uyanik her sese kalkiyorum
Evet agri oluyor bel agrsi bide arada kramp girer iste en fenasi oağrılarmı ??
ayyy kramp fenadır yaaEvet agri oluyor bel agrsi bide arada kramp girer iste en fenasi o
Off onu hic sorma yaa bi as erip kocani bi yere gonderemedim ya dogurcam nerdeyse daha bizim kizda tik yok yaaayyy kramp fenadır yaa
pekii aşerme varmıı
hiçmi aşermedin bir kerede bilerek gönder aşerdim diyeOff onu hic sorma yaa bi as erip kocani bi yere gonderemedim ya dogurcam nerdeyse daha bizim kizda tik yok yaa
Olesinin tadi olmaz ki zaten ole herseyi yiyen biride degilim bakcez artikhiçmi aşermedin bir kerede bilerek gönder aşerdim diye
belki şimdi canın bişiler çekiyordur yaOlesinin tadi olmaz ki zaten ole herseyi yiyen biride degilim bakcez artik
Bensiz mi başlamak istiyorsunAkşam oldu luckyy haniii
Bugüne kadar gelmemenden onu çıkarabilirizBen kezbanmiyim