- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.601
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin fistikGünaydın
günaydın canım naber ?Gunaydin fistik
Iyi canim senden naber yesilin hayirli olsungünaydın canım naber ?
Benden de iyi öyle ayılmaya çalışıyorum işte =)Iyi canim senden naber yesilin hayirli olsun
Aynii ya bende sole bi yatsam iki saat deliksiz uysam aah ahBenden de iyi öyle ayılmaya çalışıyorum işte =)
Sağolasın kuzum =)
E niye erkenden kalktın sen canımAynii ya bende sole bi yatsam iki saat deliksiz uysam aah ah
Sorun değil canım benim ya, teşekkür ederim günaydın nasılsın =)Bu arada margarincim ben senin editörlüğünü yazmayı unuttum dün çiçeği burnunda editörüme başarılar diliyorum bilmiyordum sanmaaaa
günaydın fıstığım nasılsın =)günaydın kızlaaarrr
ben hergun erken kalkiyorum geri uyuyamiyorum :-( bide bugun annanneyle teyze falan gelcek bucaktan o yuzden de kalktim temizlik yaptim simdi yemek yapcam[/QUOTE]TE="Margarikotin, post: 37261592, member: 364684"]E niye erkenden kalktın sen canım
O kim yahu ödevleri merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın hatunlar Ben şimdi işe gidicem akşam 7 gibi gelcem geç kalmam umarım anket saati uzatılsın lütfen Yoksa ben her zamanki gibi geri kalcam Çok da merak ediyorun ayyy
ufff yaAksama kadar merak et daha.
Gunaydin. Aksam aciyoruz panik yok. Anket iki gun surecek. Birden fazla oy verebileceksiniz. Hatta sinirsiz oy . Amac eglenmek oy kavgasi olmasin lutven.
ben hergun erken kalkiyorum geri uyuyamiyorum :-( bide bugun annanneyle teyze falan gelcek bucaktan o yuzden de kalktim temizlik yaptim simdi yemek yapcam
hemde hiç bakalım neler olacak İnşALLAH daha kötü olmaz yaHic ic acici birsey yok bende sabah bi goz gezdirdim
oyy oyyÇok narinim
Çakal ya
ben varımmBugun kimsecikler yok sanki