• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KK yüzünü ve kendisini merak ettiginiz üyeler var mı ?

KK yüzünü ve kendisini merak ettiginiz üyeler var mı ?

• Evet

OY: 125 64,8%
  • Hayır

OY: 34 17,6%
  • Farketmez

OY: 34 17,6%

• Ankete Katılan
    193
herkesi merak ediyorum açıkçası.ben resmimi koymuştum ama baktımki çogunda resim yok kaldırdım napiiim benide merak etsinler :)))))))))))))))))

benimde en başta kazen birde bir derdim varda yorumlarını takip ettiğim gülsüm sultan ecinnili borones,kuzum,elif,bir kaç kişi daha varda aklıma gelmiyor:bbo:

evett.. açıkcası merak etmek değil de.. yüzyüze gelmek istediğim birkaç kişi var..
internette tanıyıp çok ısındığım, yüzyüze de görüşmek istediğim.

merak ettiğim bikaç kişi var özellikle de kendi yaptığımız göz makyajı topiğinden gözünü görüp yüzünü merak ettiklerim var livcim senin gözün makyajında cok dikkatimi çekmişti çok duru büyülü bakıyosun tam yüz çok merak ediyorum valla. zemuszemus sonra huli nicki tam hatırlamıyorum süper gözleri kirpikleri vardı tam yüzünü merak ediorm gurbaa prenses vardı onu merak ediyorum okypete'ydi sanıorum o nicklerini unuttuğum bikaç kişi daha var da aklıma gelince yazarım artık ama sadece yüz olarak algılanmasın forumda gördüğüm kadarıyla duruş ve çizgilerini de beğeniyorum takdir ediyorum a.s

var olmaz mi...
özellikle kendini cok begenen bikac kisiyi ve etrafindakileri begenmeyenleri gercek yasamlarinda görmeyi cok isterdim... :delphin:

yüzünü merak ettiğim yok çünkü çoğunun fotosu var ...
kendisini merak ettiğim de yok ..çünkü merakımı celbedicek bir sohbetim olmadı kimseyle..

Sevdiğim ve merak ettiğim arkadaşlarımı gördümmm
Gerisini zaten merak etmiyorummmmşakkıdı

Back