KK yoksa HK mi?

herkes kendi hayatına göre bir konuda takılıyor.
hamile olsan hamile konusundasın
evliliğie hazırlanıyorsan çeyiz ya da gelinlik konusundasın
derdin varsa bir derdim var a gidiyorsun
yemek merak ediyorsan yemek başlıklarına.
hafta içi hamile konularının ben de çok aktif olduğunu düşünüyorum, demekki o zaman daha fazla vakit buluyorlar diyorum kendi kendime.
akşamları bir derdim var konuları sanki daha aktif.
herçeşit konu var insanlar nerede aktif olmak isterlerse bırakın orada olsunlar.
siz de kendi ilginiz içeriisndeki konularda takılın.

neden kocaman kocaman yazılr hiç hoş :20:değil insanı kulubten soğutmayın.duyarlı olmanızı tavsiye ediyorum.
o benim yazım herzaman öle yazarım
ayriyeten burada konu beni yazım deyil sizin açtıgınız konu sizin konunuzda hiç hoş deyil
kk soguyacak bi durum yok seni burada kimse zorla tutmuyo mecburdeyilsin
:51::36:

Son düzenleme:
Öncelikle şunu söyleyeyim hamileler kadın değil mi?
İkincisi arkadaşların üsluplarini kaba bulmuşsunuz ama onların üsluplari karşıdaki insana göre değişiyor yani sizin yazdiginiz yazı nasilsa aldiginiz cevap da ona uygun kusura bakmayın
Eğer forumda yeniyseniz kendinizi dünyanın merkezi hissetmek yerine bizden siteyle ilgili şeyleri sorarak ogrene bilirdiniz
Bu yazdiklariniz çok kabaca bi insana yakışmayan laflar bi de yazilan yorumlara tepki gosteriyorsunuz kusura bakmayın ama siz iyimisiniz?

ilk 2 hafta ben de seninle aynı düşüncedeydim arkadaşım, hatta yanlış yere üye oldum sanırım diye düşündüm. zaman geçtikçe belki gözüm alıştı, belki algıda seçicilikten yola çıkarak "seçmemeye" başladı gözüm. zamanla alışıyorsun ve görmemeye başlıyorsun.

öte yandan evet konular çok fazla, ekim ayı anneleri atıyorum, 2012 yılı ayrı, 2013 yılı ayrı, ne olur sanki yılı ne olursa olsun tüm ekim anneleri aynı başlıkta toplansa?

ekim anneleri üstüme gelmesin şimdi, örnek amaçlı ekim yazdım, diğer 11 ay için de geçerli bu düşüncem.

merhaba
ama o iki ay daki çocuklarin arasindaki ya$ farki olur en az 1 sene mesela
1 yil bi çocuk için çok buyuk bi zamandir
payla$imlar sorular ^sorunlar merak edilenler kesinlikle ayni olamaz
fikrimi soylemek için yazdim, umarim yanli$ anlamazsiniz ..

hahah konu sahibinin isyanına çok güldüm :9: ben de forumu asla "forum takip" bölümünden takip etmem .özellikle gece 23.00'dan sonra hep hamişlerin topikleri oluyor :9: o yüzden ben de sadece ilgi alanım olan topiklere yönelmeyi tercih ediyorum .:34:

Son düzenleme:
Öncelikle şunu söyleyeyim hamileler kadın değil mi?
İkincisi arkadaşların üsluplarini kaba bulmuşsunuz ama onların üsluplari karşıdaki insana göre değişiyor yani sizin yazdiginiz yazı nasilsa aldiginiz cevap da ona uygun kusura bakmayın
Eğer forumda yeniyseniz kendinizi dünyanın merkezi hissetmek yerine bizden siteyle ilgili şeyleri sorarak ogrene bilirdiniz
Bu yazdiklariniz çok kabaca bi insana yakışmayan laflar bi de yazilan yorumlara tepki gosteriyorsunuz kusura bakmayın ama siz iyimisiniz?

lütfen iyi okuyun yazıyı küstahlaşmayınn..

bir konu açtım herkesin ne kadar uslupsüz olduğunu gördüm resmen sinir krizi geçirenler var farkındamısınız.
Bu arada hoş olup olmamaması seni ilgilendirmez istersen konuyu dikkatli biri çıkıp okusun bu kadar üstüme gelmeyin ya...

Açtığın konuda hatta konunun içeriğinde yanlış anlaşılmışsındır diyerek yanında oldum ve pişmanda değilim,dün beni ilgilendirirken ''seni ben çok sevdim'' sözlerini kendin çürütmüş oldun kusura bakma burası bir forum ve saygı benim içi,n önkoşuldur !

Hamile topiklerin ve tüp bebeklerin aktif olması çok normal çünkü KK nın açılma sebebi tüp bebek ve tedavisi üzerineymiş...
Daha sonra bu aktifliği evlenecek kızlar ve çeyiz topikleri alıyor...
Sonra da geyikler...
BDV yi saymıyorum bile orası cidden dehşet :51:

Niye hamileler 2.sınıf vatandaş mı?
Her konu hakkında açılan topicler var. Kategori diye birşeyin varolduğunun farkında mısınız siz?

Back