KK yoksa HK mi?

Başkalarına ait düşüncelere her zaman katılma gibi bir zorunluluk olmamakla birlikte katılmadığımız fikirlerle ilgili eleştirileri de söylemenin uygun bir yolu vardır. Sıra gözetilmeden, saygısız bir üslûpla, kaba sözlerle yapılacak eleştiri, elbette konuşma kurallarını bilen, aydın bir insanın sergileyeceği tavır değildir. :20:

Umarım artık başka topiklerle ilgilenirsiniz..

Ben sizi eleştirdiysem üslübunuz için eleştirdim,başka fikirlere elbete saygım vardır,ama bu şekilde hamile olan arkadaşlarımıza bu tarz yaklaşım içinde olduğunuz için tepkimi gösterdim doğal olarak..

Saygısız bir üslupla,kaba sözlerle yazmadım ki size,siz öyle algıladınız herhalde..

KK sadece gebe topiğiyle sınırlı değildir,birazcık gezinseydiniz site içinde kaç tane konuların olduğunu görürdünüz,demekki size bunlar denk gelmiş..

Maalesef evet gebelik topikleri kadar aktif değil diğer topikler.
Ama az da olsa türkiye gündemi,kültür sanat bölümlerine de katılım var.Buralarda takılabilirsin.
Yalnız bir derdim var dan uzak dur :1:
Durum zanettiğin kadar vahim değil yani.

Başkalarına ait düşüncelere her zaman katılma gibi bir zorunluluk olmamakla birlikte katılmadığımız fikirlerle ilgili eleştirileri de söylemenin uygun bir yolu vardır. Sıra gözetilmeden, saygısız bir üslûpla, kaba sözlerle yapılacak eleştiri, elbette konuşma kurallarını bilen, aydın bir insanın sergileyeceği tavır değildir. :20:

Umarım artık başka topiklerle ilgilenirsiniz..

Konuyu yazdığınız uslupla burada kurulan cümlelerin arasında dağlar kadar fark var.Yukarıda yazmış olduğunuz yazı kimden alıntıdır ?????

Önce samimiyet
Başkalarına konuşma hakkı tanımayan, ilgili ilgisiz sürekli olarak ben konuşayım, bu konuya bir açıklama da ben getireyim anlayışıyla sözü gereğinden fazla uzatan kişilerin ortaya koyduğu bir davranış yanlışıdır. Geveze insanlar, çoğu zaman ölçüyü kaçırarak dinleyenleri sıktıkları için toplum tarafından sevilmezler. Başkalarına ait düşüncelere her zaman katılma gibi bir zorunluluk olmamakla birlikte katılmadığımız fikirlerle ilgili eleştirileri de söylemenin uygun bir yolu vardır. Sıra gözetilmeden, saygısız bir üslûpla, kaba sözlerle yapılacak eleştiri, elbette konuşma kurallarını bilen, aydın bir insanın sergileyeceği tavır değildir. Kişinin tavırları, kıyafeti, konuşmaları, anlayışı, düşünceleri; yetiştiği ortamla, aldığı eğitimle, kültürle uyum içinde olmalıdır. Mevlâna’nın ifadesiyle kişi ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır. Aksi hâlde insan, bülbülü taklide çalışan karga gibi gülünç bir duruma düşer. Bu sebeple yapmacık tavırlardan vazgeçmek gerekir. Zaten konuşmada inandırıcı olmanın yolu da samimiyetten geçmektedir.ALINTI

Özür dilerim o zaman .Yukardaki yazınızdan almışsınız.Siz yazar Betül hanım olmalısınız.Eğer öyle iseniz 2006 yılında kurduğunuz cümlelerin aynısını bire bir tekrar kurduğunuz için tebrikler.

Sıkıntınıza gelecek olursak sitede konulara abone olma imkanı var.Tercih ettiğiniz konulara abone olup sadece o konuları okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Önce samimiyet
Başkalarına konuşma hakkı tanımayan, ilgili ilgisiz sürekli olarak ben konuşayım, bu konuya bir açıklama da ben getireyim anlayışıyla sözü gereğinden fazla uzatan kişilerin ortaya koyduğu bir davranış yanlışıdır. Geveze insanlar, çoğu zaman ölçüyü kaçırarak dinleyenleri sıktıkları için toplum tarafından sevilmezler. Başkalarına ait düşüncelere her zaman katılma gibi bir zorunluluk olmamakla birlikte katılmadığımız fikirlerle ilgili eleştirileri de söylemenin uygun bir yolu vardır. Sıra gözetilmeden, saygısız bir üslûpla, kaba sözlerle yapılacak eleştiri, elbette konuşma kurallarını bilen, aydın bir insanın sergileyeceği tavır değildir. Kişinin tavırları, kıyafeti, konuşmaları, anlayışı, düşünceleri; yetiştiği ortamla, aldığı eğitimle, kültürle uyum içinde olmalıdır. Mevlâna’nın ifadesiyle kişi ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır. Aksi hâlde insan, bülbülü taklide çalışan karga gibi gülünç bir duruma düşer. Bu sebeple yapmacık tavırlardan vazgeçmek gerekir. Zaten konuşmada inandırıcı olmanın yolu da samimiyetten geçmektedir.ALINTI

Özür dilerim o zaman .Yukardaki yazınızdan almışsınız.Siz yazar Betül hanım olmalısınız.Eğer öyle iseniz 2006 yılında kurduğunuz cümlelerin aynısını bire bir tekrar kurduğunuz için tebrikler.

Sıkıntınıza gelecek olursak sitede konulara abone olma imkanı var.Tercih ettiğiniz konulara abone olup sadece o konuları okuyabilirsiniz.

:20::20::20::20::20:

[SUB][/SUB]hamilelik kadinlara ozel bir durum degil mi?
kaldi ki ana sayfaya baksan bir cok konu ile ilgili baslik var....
soguduysan bir an once uyeligini iptal et bosuna vakit harcama

ilk 2 hafta ben de seninle aynı düşüncedeydim arkadaşım, hatta yanlış yere üye oldum sanırım diye düşündüm. zaman geçtikçe belki gözüm alıştı, belki algıda seçicilikten yola çıkarak "seçmemeye" başladı gözüm. zamanla alışıyorsun ve görmemeye başlıyorsun.

öte yandan evet konular çok fazla, ekim ayı anneleri atıyorum, 2012 yılı ayrı, 2013 yılı ayrı, ne olur sanki yılı ne olursa olsun tüm ekim anneleri aynı başlıkta toplansa?

ekim anneleri üstüme gelmesin şimdi, örnek amaçlı ekim yazdım, diğer 11 ay için de geçerli bu düşüncem.

uslubunuzda çok yanlış,hamile ve bu konuda çaba gösteren arkadaşlarımıza çok ayıp etmiş oluyosunuz.
kk 'de kaç bin tane konu var .
sen nereye girersen orayı takip edersin.
sende git mesela geyikte gez,veya başka yerde ,
gebelik olan yere bakma .
bu kadar basit ,tek konular gebelik deyil....

neden kocaman kocaman yazılr hiç hoş :20:değil insanı kulubten soğutmayın.duyarlı olmanızı tavsiye ediyorum.

forum takip kısmında benim de dikkatimi çekti, hamilelik - annelik konuları çok fazla ve aktif durumda. ama benim bir ilgim yok o bölüme karşı, ben daha çok güzellik-bakım ve burçlar-astroloji topiklerinde geziniyorum. bir de arada bir derdim var'a bakıyorum. arada da ilgimi çeken başka topiklere. ilk başta ben de çoğu bölümden habersizdim, zamanla öğreniyor insan aa burda da bu varmış diye. çok fazla alt konu var çünkü, bu bakımdan iyi çünkü herkese hitap eden bölüm var... yani biraz gezinebilirsiniz. alt forum başlıklarına bakabilirsiniz. insan ilgisini çeken birşeyi illa ki bulur. hamileler - anneler de elbette onlarla ilgili bölümleri kullanacak, onlar açısından da çok bilgilendirici bir forum, yazma diyemez ki kimse kimseye...

evet aslında ana forum takipte genelikle hep hamilelik üzerinde,bu benim dikatimi de fazlasıyla çekti....ama napalım sonuçta kadınız
hayatımızdan bir parça....:ssz:(çoguğum yok henüz düşünmuyorum:34:)

Arkadaşlar az bi sakin lütfen,hemen çık git beğenmiyorsan zorla tutan yok,hiç bir KK üyesine bu tarz konuşmayı yakıştırmam,üyemizin sadece 33 mesajı var henüz ve bence dikkatlice gezinmemiş site içerisinde biraz imkan tanıyalım sonra bir kez daha dinleyelim kendisini derim...
Sana gelince huzurem,mümkünse konuşmaların pejoratifbazda olmamasına dikkat edersen tüm kk halkı sana daha yakın olacaktır unutma derim :34:

Senin gibileri çok az bu dünyada biliyor musun :) AmyWinehouse

kızlar üzerine çok fazla gitmeyin, kendi düşüncelerini yazmış.. memnun değilse bir daha girmez olur biter ..

her iki tarafada aynı anlayışı gösterebilen alttan alabilen ve ortalığı sakinleştirebilen :)

İnan bana ex bu artı bir hareket değil ki olması gerekendir bence;eğer bir sitede hep birlite bir şeyler paylaşmak istiyorsak anlayışlı,hoşgörülü,sevecen ve kurallara mümkünse uyan olmalıyız,mesela her yerin bir kuralı varsa buna en güzel örneği evimizden verelim,terlik giymek o evde kuralsa terliğimizi giyeriz değilmi? daha sonra ev sahibi de burun kıvırmaz bize :) e burasıda bir nevi evse kurallara saygılı,misafirlerede hoşgörülü olmalıyız derim ben:34:

KK, HK, bdvK, MK, BK
aklına ne gelırse, burada her şey mevcut:ssz:

Son düzenleme:
Back