Sevgili bayanlar burası kadınlar kulübü ama ben bir kadın olarak bunu paylaşmak istedim.
Hamileler kulübü değilki..Bu hafta full gebe topikleri vardı.Forumdan soğudum valla önüne geçilemezmi ya....
:13:
Sevgili bayanlar burası kadınlar kulübü ama ben bir kadın olarak bunu paylaşmak istedim.
Hamileler kulübü değilki..Bu hafta full gebe topikleri vardı.Forumdan soğudum valla önüne geçilemezmi ya....
A dan Z ye her konu var ,bence ana sayfada ilginizi çeken forumları araştırın.
4000 e yakın mesajım var ama henüz hamilelik başlıklarında hiç yazmadım ben
neden bu kadar kaba tabirle çıkın diyorsunuz anlamadım ,yazdıklarınız hiç hoş değil
Söyledğiniz lafın farkındamısınız hiç?
Ne hakla hamile arkadaşlarımıza bu tarz bişeyler söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz
Beğenmiyorsunuz çıkış yukarda sağda, basın çıkın bu kadar basit..
lütfen yazdığım kelimeleri okuyun ve lütfen bu şekilde benimle konuşmamanızı tavsiye ederim
kk kulubü üyelerine ve bana hakaret ediyorsunuz.
Lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun,forumdan soğudum önüne geçilemez mi diyen sizsiniz..
Sizin istediğiniz sanırım gebe topikleri mümkün olduğunca az mı olsun istiyorsunuz,yada ben mi böyle algıladım bilemedim.
Ben ne size nede tüm kk üyelerine hakaret etmem,edemem de zaten,haddim de değildir..
Beni tanıyan bilen arkadaşlarım,benim böyle bir niyet içinde olmadığımı bilirler..
Size söylemek istediğim eğer mennun kalmadıysanız bu durumdan çıkışın yukarda olduğunu belirtmekti,yeni üyesiniz zaten ana sayfadan başka konularada girip vakit geçiredbilirsiniz kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?