KK yoksa HK mi?

huzurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
114
5
26
İstanbul
Sevgili bayanlar burası kadınlar kulübü ama ben bir kadın olarak bunu paylaşmak istedim.

Hamileler kulübü değilki..Bu hafta full gebe topikleri vardı.Forumdan soğudum valla önüne geçilemezmi ya....

:13:

A dan Z ye her konu var ,bence ana sayfada ilginizi çeken forumları araştırın.
4000 e yakın mesajım var ama henüz hamilelik başlıklarında hiç yazmadım ben

Söyledğiniz lafın farkındamısınız hiç?

Ne hakla hamile arkadaşlarımıza bu tarz bişeyler söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz

Beğenmiyorsunuz çıkış yukarda sağda, basın çıkın bu kadar basit..

Ne görmek istiyon! Sizin için ne tarz konular açılsın! Liste halinde bildirin, KK yardımcı olsun size...

Burada zorla tutulmuyoruz..
Kimse zincirle bağlamadı bizi..
Beğenmiyorsanız çıkmakta özgürsünüz..
Ayrıca, hamilelelik gündemde olabilir. Gayette normal bir durum.. Kullanmasını bilene her şeyin mevcut olduğu bir platform burası..
İlginiz olan konu başlıklarında gezinirseniz sorununuz ortadan kalkar, hamilelik konularından çıkmak bunun için yapacağınız ilk iş olabilir..

Arkadaşlar az bi sakin lütfen,hemen çık git beğenmiyorsan zorla tutan yok,hiç bir KK üyesine bu tarz konuşmayı yakıştırmam,üyemizin sadece 33 mesajı var henüz ve bence dikkatlice gezinmemiş site içerisinde biraz imkan tanıyalım sonra bir kez daha dinleyelim kendisini derim...
Sana gelince huzurem,mümkünse konuşmaların pejoratifbazda olmamasına dikkat edersen tüm kk halkı sana daha yakın olacaktır unutma derim

forum ayarlarinda bi hata falanmi var arkada$im
her girdigimde 7 sayfa aktif konu oluyor yeni mesajlara tiklayinca
bu kadar konunun içinde sadece hamile konularini bulmayi nasil ba$ardin :)

ana sayfaya tıklarsanız orada istediğinz tarz konular bulabilirsiniz.
hamilelik topiklerinin çok olduğu doğrudur.
ama sitenin hepsi bu topiklerden ibaret değil.

ben niye denk gelmedim ki?

Gebelik ve bebekler anneler için çok öenmli bir mevzu olduğu için..
Doğurganlıkta da sıkıntı yaşayınca kadınlar toplanıyor işte

Cidden çok fazla ama Allah yardımcıları olsun

hayır benim anlamadığım neden önüne geçilsin ki
sınırlama mı konulsun yani
hamileler konu açamaz fazla yazamaz paylaşımda bulunamaz
istemiyorsanız girmezsiniz o konulara
bildiğim kadarıyla konu sahipleri insanları kolundan sürüklemiyor konuya yorum yaz diye :26:

öncelikle bana sert tabiri caizse topiğime cevap vermelerini hiç hoş karşılamadım.Ve bana karşı duyarlı yazı yazanlarıda teşekkür ederim.

Sanırım sert yazanların hepsi hamile psikolojisi..

Allah yardımcınız olsun:119:

evet bunu anladığına çok sevdim sana özel mesaj yazıcaktım ama hakkım yoktu çok özür dilerim..

lütfen yazdığım kelimeleri okuyun ve lütfen bu şekilde benimle konuşmamanızı tavsiye ederim

kk kulubü üyelerine ve bana hakaret ediyorsunuz.

lütfen yazdığım kelimeleri okuyun ve lütfen bu şekilde benimle konuşmamanızı tavsiye ederim

kk kulubü üyelerine ve bana hakaret ediyorsunuz.

Lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun,forumdan soğudum önüne geçilemez mi diyen sizsiniz..

Sizin istediğiniz sanırım gebe topikleri mümkün olduğunca az mı olsun istiyorsunuz,yada ben mi böyle algıladım bilemedim.

Ben ne size nede tüm kk üyelerine hakaret etmem,edemem de zaten,haddim de değildir..

Beni tanıyan bilen arkadaşlarım,benim böyle bir niyet içinde olmadığımı bilirler..

Size söylemek istediğim eğer mennun kalmadıysanız bu durumdan çıkışın yukarda olduğunu belirtmekti,yeni üyesiniz zaten ana sayfadan başka konularada girip vakit geçiredbilirsiniz kanımca..

huzurem forumu tanımadığın için böyle düşünüyorsun sanrım
hamilelik topiklerini elbette okumak zorunda değilsin
dediğm gibi biraz araştırmalısın forumu bu şekilde istedğin konuları bulabilirsin sol üstteki ilk ikon olan ana sayfaya tıklamalısın

Başkalarına ait düşüncelere her zaman katılma gibi bir zorunluluk olmamakla birlikte katılmadığımız fikirlerle ilgili eleştirileri de söylemenin uygun bir yolu vardır. Sıra gözetilmeden, saygısız bir üslûpla, kaba sözlerle yapılacak eleştiri, elbette konuşma kurallarını bilen, aydın bir insanın sergileyeceği tavır değildir.

Umarım artık başka topiklerle ilgilenirsiniz..

uslubunuzda çok yanlış,hamile ve bu konuda çaba gösteren arkadaşlarımıza çok ayıp etmiş oluyosunuz.
kk 'de kaç bin tane konu var .
sen nereye girersen orayı takip edersin.
sende git mesela geyikte gez,veya başka yerde ,
gebelik olan yere bakma .
bu kadar basit ,tek konular gebelik deyil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…