KK Yeniden Starını Arıyor

sonuna kadar katılıyorum .. vur deyince öldüren cinsteniz...

evet işte cinnim

bazıları tutar hiçbir emek, çaba gerektirmeyen konularda alakalı alakasız topikler açıp hadi şunu yarıştıralım olmadı bunu yarıştıralım derse insanlara da gına gelir.

sorarlar adama yani sen bunlarla yarışıyosun ama senin buna katkın nedir emeğin nedir diye

her nedense de birinci popstar yarışmasının hemen ertesinde olmuştu o anketler ki Allahtan yönetim sınırlama getirdi yoksa vay halimize yarışma manyağı olacaktık iyice

emeksiz zahmetsiz hiçbir şeye saygı duyamam valla kimse kusura bakmasın

ben ilk yarışmanın şarkılarını malesef bugün dinledim
çok şey kaçırmışım
bayıldım seslere
umarım bu kezde böle olur
hepsi birinc aslında
emek yanında bir de cesaret var maşallah
ben sölesem kendime gülerim normal şarkı sölediğim çok nadir
bağır deseniz iyi bağırırım ama makam falaln hak getire
ya bi de bişi sorcam sesi nereye nasıl kaydediosunuz

satrapim valla ağzından her çıkan içimden geçenleri ifade ediyor, emeksiz yemek olmaz

lepim çok sağol canım, gerçekten yarışmaya katılan herkes ama herkes benim gönlümde birincidir,
çünkü emek verdiler, kolay iş değil...
hepsi de benim starım opuyorumnanaktan keşke hepsine albüm yapabilsem opuyorumnanaktan
burdaki herkes öyle kıymetli ki laf olsun diye söylemiyorum, hiç iddiası olmadan gönderenlerden bile ne güzellikler çıkıyor hayretle izliyorum

nasıl kayıt yaptığımızı resimli anlatmıştım bi mesajımda dur bulayım da vereyim linkini canım :1hug:

teşekkrüler çenemopuyorumnanaktan
bakiyim bi
gülmezsem bi de sölicek çarkı buşşursam yaparım bişiler
ben pek baştan sona şarkı bilmiom dabilmiyorumkismile

şekerim yarın burda olamıcam satrapimle cinnilimle görüşücez bir aksilik çıkmazsa
o yüzden yarın msnden alamıcam, ama link haline getirirseniz yarın istediğiniz vakte kadar atabilirsiniz bana özelden veya maille
ama eğer link haline getiremiyorsanız, akşama gelirim ben msnden atarsınız emi delikafadulden

kızlar öyle bi kayıt aldım ki dinlerken mest olacaksınız :asigim:
yazmadan duramadım, küçük bir tüyo olsun :asigim:

ya ben bu kızı çok sevmekte haksızmıyım a dostlarr...

Çene nasıl gidiyor yarışma kaydirigubbakcemile5

harika gidiyor, aldığım kayıtlara bayıldım yine opuyorumnanaktan
müzikle ilgili hiçbir altyapısı olmayan insanların bile döktürdüğü incileri dinlemeniz lazım, gerçekten bayılıyorum :asigim:

ama sayı olarak katılım çok yok bu defa onu bekliyorum :hulya:

kızlar bu arada bugün yokum demiştim ya, programımız iptal oldu full time burdayım delikafadulden
haydi coşun yahu :teytey:

:dance:

Katılan arkadaşları öperim en derinden
eferim eferim
fıstıklarım binimzemuszemus

bu arada citolüme teşekkürleri borç bilirim
aşkumm her yerde gönüllü tanıtımımı yapmış, sayesinde yarışmadan haberi olup da katılan starımı buldum opuyorumnanaktan

citol seni yeriiiim :asigim:

Evvet ben de gördüm citol ellerine sağlık fıstıkım..

Şeniz

Valla ben link dağıtmaktan ben haz etmez idim ama keyifli oluyormuş:içelim:

Şşeele bi çığırınaayoon linkçii geldii haaaanım açılın açılınn deyisempatiksalakcinni

Çeny ben de diyordum kii oohoo bu bomba ses yarışması varkene yufkacıklarım arada kaynaar

libiim senin yufkalar kaynar mı hiç, KK hamarat hatun dolu

şöyle bir çalkalamak gerek

ay gidip yetenek avına mı çıksak kardaş 2 yarışmanın delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…