KK Yeniden Starını Arıyor

pufidik starım gittiniz buralar sessiz kaldı, rekabet öldü gitti :nazar:
hani benim starlarım, sen mi sakladın yoksa :nazar:

Puffum ,amin ecmain gülüm..:asigim:

Çenebazım , sen elinden gelenin her zaman en iysini yaparsın bilmiyor muyuz şekerim..

:1hug:

İlk yarışmada sesler güçlüydü , renkli performanslara şahit olduk ki ben dediğim gibi çok keyif aldım..

Katılan arkadaşlarım hemen hepsinin sesi , gönlümü okşadı , samimi söylüyorum

Hiçbirini dinlerken rahatsızlık duymadım , ayrı ayrı hoşlaştımkaydirigubbakcemile5

Katılma cesaretini göstermek ,zaten en büyük adım ve başarı idi bana göre..

Belki herkesin haberi olmamıştır daha tatlısı..

:icecream:

cinni cadısı katılmıyo :mymeka:

ya yarın son gün nerde bu millet

benim şarkı hazır bi tek tümden okumaya kaldı

neredesiniz popstarlar

libim çok doğru söylüyosun ama herkes sanıyo ki ilk yarışmadakiler gibi söyleyemem
aslında bi sesinizi kaydedin bak görüceksiniz, çok güzel çıkıyor ses biraz özenmeyle
burda anlattığım gibi ses kaydedicisi de en temiz sesi veriyor

ecinni döneklik yaptı libişim :dilcikar:

SaTraPim , Ciicciim:1hug:

Amanın sen de varsın heedelikafadulden

Hadi bakalım..

Abbauv nasıl merak ettim şimcikbayanssulusmile

Huuu huu

Saaaaağğyın ve Mağğğyın

Ecinniiiliiii haaağğnıımmm

Buradan saaa sesleniyorum

Bunca insanın umutları ile kalbi ile oynamaya hakkın var mı haa var mı sorarım saa..

Hani katılacağdın hanii o fırtlak , büyülü , manalı ,rengarenk yorumların sahabının sesini duyacağdık:mymeka:

Siiiniii gidi senii

aldım zopamı bak görüyon?

:eek:klava:

(

ya anlayamıyorum cidden

şurada konservatuar seçmeleri yapmıyoruz eğleneceğiz hep beraber çenem zaten istemeyenin nickini de açıklamıyo nedir yani bu anlayamadım.

zaten birinci popstardan sonra bir yarışma furyası başlamıştı ki fenalık geldi millete.Allahtan yönetim el koydu da olaya yönetimden izinsiz yapamıyolar artık

neydi o sıra aklına esen yarışma anketi açtı üyelerin gözü yıldı bıktırdılar milleti.

şimdi yönetimin izin verdiği bir-iki yarışma içinden popstara ilgi olmamasının nedenlerinden biri de insanları böyle zamanında baymış olmaları valla

neyse

ama hepimiz eğlenmek amaçlı katılıyoruz buraya gelin katılın ki daha eğlenceli olsun

ya anlayamıyorum cidden

şurada konservatuar seçmeleri yapmıyoruz eğleneceğiz hep beraber çenem zaten istemeyenin nickini de açıklamıyo nedir yani bu anlayamadım.

zaten birinci popstardan sonra bir yarışma furyası başlamıştı ki fenalık geldi millete.Allahtan yönetim el koydu da olaya yönetimden izinsiz yapamıyolar artık

neydi o sıra aklına esen yarışma anketi açtı üyelerin gözü yıldı bıktırdılar milleti.

şimdi yönetimin izin verdiği bir-iki yarışma içinden popstara ilgi olmamasının nedenlerinden biri de insanları böyle zamanında baymış olmaları valla

neyse

ama hepimiz eğlenmek amaçlı katılıyoruz buraya gelin katılın ki daha eğlenceli olsun

Ağzını öpiim mi çiçaam Şeniz

satrapim dehşetle katılıyorum tatlım...

insanlar yarışma görmekten bıktı, ama farkı farketsinler ayol

bizim farkımız kalitemiz zemuszemus

Huuu huu

Saaaaağğyın ve Mağğğyın

Ecinniiiliiii haaağğnıımmm

Buradan saaa sesleniyorum

Bunca insanın umutları ile kalbi ile oynamaya hakkın var mı haa var mı sorarım saa..

Hani katılacağdın hanii o fırtlak , büyülü , manalı ,rengarenk yorumların sahabının sesini duyacağdık:mymeka:

Siiiniii gidi senii

aldım zopamı bak görüyon?

:eek:klava:

(

kıs adamıma şarkı söledim geçen gülme krizine girdi. yeeenim ada'ya söledim çocuk ağlamaya başladı. dedim bende yazık günah insanlara sempatiksalakcinni
senden gelcek herşeye razıyım ben libişim aşkım pambık şekerim al zopanla gel yeterki gel:asigim:

al kız libim, ben de alim du :eek:klava:

cinni allah seni bildiği gibi ede emi :eek:klava:

allah beni daha ne etsin kıs sempatiksalakcinni
gelen vuruyo giden vuruyo vay babayın kemüünesempatiksalakcinni

ya anlayamıyorum cidden

neyse

sonuna kadar katılıyorum .. vur deyince öldüren cinsteniz...

allan cinnisi allah seni ne ede ben de bulamadım da ondan bildiği gibi etsin dedim sempatiksalakcinni
kız bebeler yüksek sesi sevmez ondan ağlamıştır, adamın da katılmanı istemediğinden dalga geçmiştir

hey gidim hey, bunlar da akıllıyım diye geçinir :nazar:
daha çok şey öğrenicekler benden :nazar:
iyi ki ben varım başlarında :nazar:
allah beni başlarından eksik etmesin :nazar:

X