Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pufidik starım gittiniz buralar sessiz kaldı, rekabet öldü gitti
hani benim starlarım, sen mi sakladın yoksa
ya anlayamıyorum cidden
şurada konservatuar seçmeleri yapmıyoruz eğleneceğiz hep beraber çenem zaten istemeyenin nickini de açıklamıyo nedir yani bu anlayamadım.
zaten birinci popstardan sonra bir yarışma furyası başlamıştı ki fenalık geldi millete.Allahtan yönetim el koydu da olaya yönetimden izinsiz yapamıyolar artık
neydi o sıra aklına esen yarışma anketi açtı üyelerin gözü yıldı bıktırdılar milleti.
şimdi yönetimin izin verdiği bir-iki yarışma içinden popstara ilgi olmamasının nedenlerinden biri de insanları böyle zamanında baymış olmaları valla
neyse
ama hepimiz eğlenmek amaçlı katılıyoruz buraya gelin katılın ki daha eğlenceli olsun
Ağzını öpiim mi çiçaam Şeniz
satrapim dehşetle katılıyorum tatlım...
insanlar yarışma görmekten bıktı, ama farkı farketsinler ayol
bizim farkımız kalitemiz zemuszemus
Huuu huu
Saaaaağğyın ve Mağğğyın
Ecinniiiliiii haaağğnıımmm
Buradan saaa sesleniyorum
Bunca insanın umutları ile kalbi ile oynamaya hakkın var mı haa var mı sorarım saa..
Hani katılacağdın hanii o fırtlak , büyülü , manalı ,rengarenk yorumların sahabının sesini duyacağdık:mymeka:
Siiiniii gidi senii
aldım zopamı bak görüyon?
klava:
(
al kız libim, ben de alim du klava:
cinni allah seni bildiği gibi ede emi klava:
ya anlayamıyorum cidden
şurada konservatuar seçmeleri yapmıyoruz eğleneceğiz hep beraber çenem zaten istemeyenin nickini de açıklamıyo nedir yani bu anlayamadım.
zaten birinci popstardan sonra bir yarışma furyası başlamıştı ki fenalık geldi millete.Allahtan yönetim el koydu da olaya yönetimden izinsiz yapamıyolar artık
neydi o sıra aklına esen yarışma anketi açtı üyelerin gözü yıldı bıktırdılar milleti.
şimdi yönetimin izin verdiği bir-iki yarışma içinden popstara ilgi olmamasının nedenlerinden biri de insanları böyle zamanında baymış olmaları valla
neyse
ama hepimiz eğlenmek amaçlı katılıyoruz buraya gelin katılın ki daha eğlenceli olsun