KK Yeniden Starını Arıyor

zil çaldı, hani kimse yok, hadi sınıflara delikafadulden

şimdiki dersimizin konusu da imageshack'a nasıl yüklerim ???

--- imageshack veya bunun gibi bir siteyi açtınız, resimler/videolar seçiliyken browse tıklayarak şu ekran görüntüsünü aldınız

--- gördüğünüz gibi seçerken videoları seçiyoruz, istediğimiz videoyu bulup aç dedikten sonra birkaç dakika yüklüyor

--- yükleme başarıyla tamamlandı dediğinde ilk linki kopyalayıp bana gönderiyorsunuz, bu kadar hihoyyyt

çenebazım o kadar ayrıntılı anlatmışsınki sağol canım benim kayıt yapıyorum ama karar veremedim dahaa bebişim

rica ederim bebişim :1hug:

yardımcı olduysa ne mutlu bana opuyorumnanaktan

daha vakit var, aceleye gerek yok, yavaş yavaş şakıyın bülbüllerim opuyorumnanaktan

aaa en kötü ses yarışması için yumurta mı içilir kız
hergün buzlu içecekler içip, naralar atıp ses tellerini harab etmen lazım
ama o içtiğin yumurtalar da ziyan olmasın gel biz seni en iyi sese alalım aklinialirimsmile
[/QUOTE]

düşün işte ne kadar kötü sesim..yani hakkımı yemeyeyim konuşurken walla bülbül sanırsın..hee bu arada repertuarım da güçlüdür.Mustafa Keser halt etmiş yani..ama bunları veren rabbim akort yapmamış işte ses tellerime..o kadar kusur olur di mi yanidelikafadulden

sahte plakcı :umursamaz:
unkapanına gıderım daha ey ozaman boshayallersmile

dıyosunnnn bak denıyek kuzum vallah etkılenıpde kasetı catır catır yapar hemencıcık ah eskı unkapanı ah..:hulya:

nurı mı hec sevmem vallah..benım ıcın cok hırcın demısdı babama sınır lmaz:esını sevıyom ama onun :ecrin_bebek:nese yenılerden sana takılam ozaman vallah acık poz vermem heekaydirigubbakcemile3kazanırsam eger prensıplerım var ..kaydirigubbakcemile3

ohooo açık poz vermiceksen hiç uğraşamam
artık türkan şoray kanunları mı kaldı bu devirde

iyiyiz isoldem, bekliyorum katılımlarınızı, herkes stüdyolara çekildi yine kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…