oooo aslında bu yarışma tam bana göre çenebaz kendime güveniyorum ama nasıl göndereceğim konusunda hiçbir fikrim yokk yardımcı olun göndereyim
canım imageshack sitesi varya yüklemeyi ordan yapıosun..
ve sağ taraftaki linki çenebazıma özel mesajla yolluosun...
ha olurda video boyutu büyük gelirse movie maker programından boyutunu küçültebliosun..[/QUO
tamam canım teşekür ederim bulabilirsem denicem inşallah olurr
hayırlı olsun gerçekten eğlenceli oluyor ben varım
oooo aslında bu yarışma tam bana göre çenebaz kendime güveniyorum ama nasıl göndereceğim konusunda hiçbir fikrim yokk yardımcı olun göndereyim
canım imageshack sitesi varya yüklemeyi ordan yapıosun..
ve sağ taraftaki linki çenebazıma özel mesajla yolluosun...
ha olurda video boyutu büyük gelirse movie maker programından boyutunu küçültebliosun..
ilk kaydımı yaptım ama daha çok çalışmam gerek :S
yarışmaya çok fransız kaldım nedir içerik..
uyy bende bi sürü kayıt yaptım ama hepsi çok pis oldu ya bugün sesim hiç yanık çıkmii...yarın deniyim ..du hemen gidem bi çig yumurta içem gelem ..
uyy bende bi sürü kayıt yaptım ama hepsi çok pis oldu ya bugün sesim hiç yanık çıkmii...yarın deniyim ..du hemen gidem bi çig yumurta içem gelem ..
laaa cenebaz Benim niye haberim yok bu yarismadan ulenn bu asolisti niye davet etmiyon eh simdi hangi telden soylicez
6+6 =12 (matematiğim süperdir) tane çiğ yumurta içtim bi haftadır.sırf bu yarışma için..
benden başkası kazanırsa kendimi kümese kilitlemeyi planlıyorum ona göre..
ee başlamadı mı hala bu en kötü ses yarışması ya..üye sayısı çok artmış biraz boşalsın k.k benim sesimi dinleyip.
ay hiç bana göre değil,ses yok çünkü.başarılar herkese,eğlenceli yarışmaya benziyo,takipteyim.