KK Yeniden Starını Arıyor

eylülcüm emdev yokum diyooor :nazar:

şimdi bankanın teklifini bekliyoruz sempatiksalakcinni

sen katıl yani sempatiksalakcinni

aaa ciddenmi yokum mu dedi ,çok üzüldük ailecek :))) halbuki kutusuna gidebilirdi ..
ay valla bak o zaman katılabilirim ,ben yarın bir araştırmalara başlıyım ,umudum yok ama eğlence olsun ..

ben de dedim kutuna git, bakalım nihayi karar ne olcak

henüz bi basın açıklaması yapmadı sempatiksalakcinni

senden bekliyoruz sempatiksalakcinni

ay geçen seferki sesleri duyunca ürktüm valla katılmaammmmm sırnaşık şey

ayy müşterinin gözünü korkuttunuz bak görüyonuz mu :eek:klava:

neyse bu yarışmayı ben kazanayım da, önümüzdekine herkes katılsın :roflol:

oooo aslında bu yarışma tam bana göre çenebaz kendime güveniyorum ama nasıl göndereceğim konusunda hiçbir fikrim yokk yardımcı olun göndereyim

oooo aslında bu yarışma tam bana göre çenebaz kendime güveniyorum ama nasıl göndereceğim konusunda hiçbir fikrim yokk yardımcı olun göndereyim

canım imageshack sitesi varya yüklemeyi ordan yapıosun..
ve sağ taraftaki linki çenebazıma özel mesajla yolluosun...
ha olurda video boyutu büyük gelirse movie maker programından boyutunu küçültebliosun..

ha olurda video boyutu büyük gelirse movie maker programından boyutunu küçültebliosun..
[/QUO

tamam canım teşekür ederim bulabilirsem denicem inşallah olurr

hayırlı olsun gerçekten eğlenceli oluyor ben varım :KK70::KK70::KK70::KK70:

bekliyoruz canım hihoyyyt

canım kaydetmeyi biliyor musun, bilmiyorsa birazdan onu anlatıcam
gönderme kısmını dert etme, ben sana msnmi veririm ordan atarsın çok büyük boyutlu değilse yerimseniben
büyükse de küçültürüz falan, sen yeter ki istekli ol sempatiksalakcinni

dillerine sağlık kuzikomm opuyorumnanaktan

ilk kaydımı yaptım ama daha çok çalışmam gerek :S

demeee delikafadulden alkisalkisalkis

yarışmaya çok fransız kaldım nedir içerik..

canım şarkı söyleyip kaydedip bana gönderiyorsunuz, sonra da yarıştırıyoruz sesleri buyrunnnnnnnnn
çok da eğleniyoruz, kk popstar yarışması, prodüktör de benim aklinialirimsmile

uyy bende bi sürü kayıt yaptım ama hepsi çok pis oldu ya bugün sesim hiç yanık çıkmii...yarın deniyim ..du hemen gidem bi çig yumurta içem gelem ..

laaa cenebaz Benim niye haberim yok bu yarismadan ulenn bu asolisti niye davet etmiyon eh simdi hangi telden soylicez

uyy bende bi sürü kayıt yaptım ama hepsi çok pis oldu ya bugün sesim hiç yanık çıkmii...yarın deniyim ..du hemen gidem bi çig yumurta içem gelem ..

6+6 =12 (matematiğim süperdir) tane çiğ yumurta içtim bi haftadır.sırf bu yarışma için..
benden başkası kazanırsa kendimi kümese kilitlemeyi planlıyorum ona göre..
ee başlamadı mı hala bu en kötü ses yarışması ya..üye sayısı çok artmış biraz boşalsın k.k benim sesimi dinleyip.
:nazar:

vaktimiz bolca yıvrim, hala 10 gün var, hergün dene bak, ne gün yanıksa o gün gönder aklinialirimsmile

laaa cenebaz Benim niye haberim yok bu yarismadan ulenn bu asolisti niye davet etmiyon eh simdi hangi telden soylicez

len eski konuya yazdım ya, ordan takip ediyodunuz, bunu da görmüşünüzdür dedim
bir star olarak göreviniz bunları takip etmek yavricek, benherkese haber vermeye kalksam prediktöllüğünüze nerde vakit bulcem ohaoldumsmile

her telden söyleyebilirsin yıvrim yine, telden bağımsızız bu defa da zemuszemus

6+6 =12 (matematiğim süperdir) tane çiğ yumurta içtim bi haftadır.sırf bu yarışma için..
benden başkası kazanırsa kendimi kümese kilitlemeyi planlıyorum ona göre..
ee başlamadı mı hala bu en kötü ses yarışması ya..üye sayısı çok artmış biraz boşalsın k.k benim sesimi dinleyip.
:nazar:

aaa en kötü ses yarışması için yumurta mı içilir kız
hergün buzlu içecekler içip, naralar atıp ses tellerini harab etmen lazım :nazar:
ama o içtiğin yumurtalar da ziyan olmasın gel biz seni en iyi sese alalım aklinialirimsmile

evet çok sevgili arkidişlerim, öhüm öhüm... buyrunnnnnnnnn

bugün sizlere bilgisayarda nasıl ses kaydettiğimizi anlatacağım bayanssulusmile

gerekli malzemeler :

eğer bilgisayarımız dizüstü değilse 1 adet mikrofon (mikrofonu olan kulaklıklar da iş görür, herhangi bir mikrofon da),
eğer bilgisayarımız dizüstüyse mikrofona da gerek yokmuş...

hazırlanışı :

--- ilk işimiz dizüstü bilgisayarda değilsek mikrofonumuzu doğru yere takmak (eğer ayarlatıyla oynanmadıysa genelde mikrofon pembe deliğe takılır.)

--- yanına hoparlörün kablosunu takmak

--- söyleyeceğimiz şarkının altyapısını kullanacaksak yani müziğimiz varsa müziğimizi açmaya hazır hale getirmek (kayıt işlemine başladığımızda açacağız.)

--- bilgisayarın başlat menüsünden aşağıdaki gibi ses kaydedicisini açmak

seskaydedicisi1.png

--- sonra sesin özelliklerini ayarlamak için yukarıdaki düzen menüsünden ses özelliklerini tıklıyoruz.

seskaydedicisi2.png

--- Açılan pencerede ses kaydederken kısmına(yani 2. başlığa gelip) ses ayarı tuşuna basıyoruz.

seskaydedicisi3.png

--- Ve bu pencerede mikrofon kısmı işaretli değilse işaretliyoruz. Siz benim indirip çıkardığım ayarlara bakmayın, ben onların ayarlarını bozup durup oynuyorum aklımca, siz sadece mikrofonu işaretleyip kaçın.

--- Sonra söyleyeceğiniz şarkı kaç dakikaysa aşağı yukarı kayıt yapmadan önce uzunluğunu ayarlamanızı tavsiye ederim. Çünkü ses kaydedicisi 1dklık kayıtlar yapar bu araların belli olmaması için önceden ayarlamanız gerekir. Bunun için de örneğin 4 dk sürüyor şarkımız, önce hiçbir şey söylemeden müzik vs açmadan 1 dk kırmızı tuşa basın, bitene kadar bekleyin, bitince tekrar tekrar 4 defa ardarda kaydedin, sonra oku en başına getirip üstüne kaydediyoruz. küçük bir hile bu da yerimseniben

--- Şimdi sıra geldi en eğlenceli kısma, başlat tuşuna (kırmızı yuvarlak) basıp kaydımızı gerçekleştiriyoruz, müzikle birlikte söyleyeceksek müziğimizi de açıyoruz... mikrofonumuzu müziğe de kendimize de yakın tutarsak daha iyi olur.

--- Şarkımız bitince de durdurma tuşuna (kare tuş) basıyoruz ve dosya menüsünden farklı kaydet deyip, istediğimiz yere bana gönderilmek üzere kaydediyoruz.

bugünlük dersimiz bu kadar, beni özleyin anacım opuyorumnanaktan
soru ve sorunlarınız için yardımcı olmaya çalışıciğim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
olur tabi ayşecim zaten kimsenin görüntüsünü koymuyoruz, ben şarkılara uygun klipler hazırlıyorum...

bekliyorum kaydını delikafadulden

X