- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.381
1 tane olsun oda helâli olsun teyzesi :)Oyyy ne tatlıdır o ya büyüyünce ne canlar yakacakkkkk :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane olsun oda helâli olsun teyzesi :)Oyyy ne tatlıdır o ya büyüyünce ne canlar yakacakkkkk :)))
Geçen doktoruna bi gülüşü bakışı var kadın utandi ne tatlı yasikisli bakıyo diyo gülmekten zor muayene etti kadınOyyy ne tatlıdır o ya büyüyünce ne canlar yakacakkkkk :)))
Senin cocuklar kendini nasil anlatacak onu dusundum simdiEşim hemen anlatıyorum anne yugoslavya göçmeni baba tarafı giresun
Gunaydin gecmis olsun yaGubaydin uyumadum ben hic oglum hasta oksuruk biktirdi bizip
icinden gecen oymus demek kiBaşlığı kv ile sohbet muhabbet dıye okudum ya la
Onu da onlar düşünsün artık benden bu kadar:))Senin cocuklar kendini nasil anlatacak onu dusundum simdi
Benimki de 8 buçukta uyandı tabi o zamana kadar sabah 5 te başladı mirin kırın etmeye şimdi tekrar salliyorum canimGubaydin uyumadum ben hic oglum hasta oksuruk biktirdi bizip
Sagol canim gozlerim yaniyor hic uyumadim yaaGunaydin gecmis olsun ya
Kiz seninki yinw uyumuz 10 dakika gozumu kapatmadimBenimki de 8 buçukta uyandı tabi o zamana kadar sabah 5 te başladı mirin kırın etmeye şimdi tekrar salliyorum canim
Ay canim ya bise icirmiyo musun kuzum ıhlamur bak papatya çok iyi geliyo fatih gripti 2 güne biseyi kalmadı papatya boğaza da ıyi geliyo ki ıhlamur papatya azıcık koy kanar suya 5-10 dk beklet içir kuzumKiz seninki yinw uyumuz 10 dakika gozumu kapatmadim
Ahan da geldim :)))))-Mihrimah gel canim
Kiz icirmexmiyim geciyo yine basliyo illet oksurukAy canim ya bise icirmiyo musun kuzum ıhlamur bak papatya çok iyi geliyo fatih gripti 2 güne biseyi kalmadı papatya boğaza da ıyi geliyo ki ıhlamur papatya azıcık koy kanar suya 5-10 dk beklet içir kuzum
Hos geldin bacimAhan da geldim :)))))
Hoş geldin canimAhan da geldim :)))))
Geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl oglunGubaydin uyumadum ben hic oglum hasta oksuruk biktirdi bizip
Hoş buldum canım günaydın nasılsın?Hoş geldin canim
Ay kıyamam ya ver ben bakım sen az uyu kuzumKiz icirmexmiyim geciyo yine basliyo illet oksuruk