- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.361
Marasliyim canım benEvet :) hiç sorma burnumda tütüyor sen nerelisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marasliyim canım benEvet :) hiç sorma burnumda tütüyor sen nerelisin?
Yazcam da cam siliyorum hanife anlat beni kuzumMarasliyim canım ben
Ay ne güzel çok severim marasiMarasliyim canım ben
Yazcam da cam siliyorum hanife anlat beni kuzum
Allah seni hanife yalan yanlış bilgi veryosunAy ne güzel çok severim marasi
Sen nerelisin bilmiyorum ki İstanbul'da oturuyor bu arkadaşımız 3 aylık bebesi var Fatih han oglumuzun ismi yaşı da 23tü galiba unuttum
4 aylık mı oldu kız?Allah seni hanife yalan yanlış bilgi veryosun
Canim ben melezim baba aslen rum ama trabzona göç anne aslen gürcistan amasyaya göç amasya taşova ilçesinde annem ile babam tanışıp evleniyolrMarasliyim canım ben
Aman biri Rum biri gürcü karadenzilisin işte amma uzattınCanim ben melezim baba aslen rum ama trabzona göç anne aslen gürcistan amasyaya göç amasya taşova ilçesinde annem ile babam tanışıp evleniyolr
Evet oğlum 4 aylık kuzum yaş 23 unutma bunları4 aylık mı oldu kız?
Öyle mi oluyoAman biri Rum biri gürcü karadenzilisin işte amma uzattın
Baya melezmisin benim esim diyarbakirli ben marasliyim yavrularim melez benmdeCanim ben melezim baba aslen rum ama trabzona göç anne aslen gürcistan amasyaya göç amasya taşova ilçesinde annem ile babam tanışıp evleniyolr
Amanin daha minicikmis yavrun canimEvet oğlum 4 aylık kuzum yaş 23 unutma bunları
Esin nereli diye sormaya cekindim soyle bir paragraf daha bekliyorumÖyle mi oluyo
Tamam unutmamEvet oğlum 4 aylık kuzum yaş 23 unutma bunları
Ben de melezim babam konya annem GiresunBaya melezmisin benim esim diyarbakirli ben marasliyim yavrularim melez benmde
İsim ne bu arada ben YagmurTamam unutmam
Ben de melezim babam konya annem Giresun
Hanife :)) memnun oldumİsim ne bu arada ben Yagmur
bende 25yasindayim Gaziantepte yasiyorumHanife :)) memnun oldum
Eşim hemen anlatıyorum anne yugoslavya göçmeni baba tarafı giresunEsin nereli diye sormaya cekindim soyle bir paragraf daha bekliyorum
26 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum :)bende 25yasindayim Gaziantepte yasiyorum
Eşim hemen anlatıyorum anne yugoslavya göçmeni baba tarafı giresun
26 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum :)
Sizin aile toptan göçmen galiba benim eşim de Konyalı ama İzmir'de doğmuş 15 yaşında çalışmak için İstanbul'a gelmiş öyle birbirimize nasipmisiz demek ki
Oyyy ne tatlıdır o ya büyüyünce ne canlar yakacakkkkk :)))Fatih han da kızılımsı sarışın gözleri yeşil beyaz tenli oldu karmakarışık:)))