- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.221
O kadar da mapusta kaldı,yine de yetmedi demek canım :/Neti bitmis galiba canim
Funeslikleri kapali tutarim b en hep bizim bir komsumuz vardi oyleydi feli kari sokakta oynarken bile balkondan bizi dikialzlerdiNapim nesli iyice sinirim bozuldu elektrikli soba yakmıştım kombi bozuk die mah dekiler benim yaktığım sobayı konusuyo düşün görüyorlar dikizledikleri için
Evet:))Evet canim dogrusende mi yoksa
Valla kizin yuzu gulmediO kadar da mapusta kaldı,yine de yetmedi demek canım :/
Hosgeldin prenseslerin anasuuiEvet:))
Hosbulduk canm naparsiniZHosgeldin prenseslerin anasuui
Kuzum bende kapatıyorum da bazen açmak istiyo insan eve güneş gelsin die napim sınır oluyorum yaFuneslikleri kapali tutarim b en hep bizim bir komsumuz vardi oyleydi feli kari sokakta oynarken bile balkondan bizi dikialzlerdi
Napalim deli gibi dolaniyoz buralarda
Yani guzel biyer seviyorm burayiOcak annelerine takiliyordum orr arkadaslarla tanitik normaldede konusuyoruz su anda 3 aylikkenen beri gorusuruz
Napak gorsunle amannn ne gormeyi umuyorlarsa artikKuzum bende kapatıyorum da bazen açmak istiyo insan eve güneş gelsin die napim sınır oluyorum ya
Senin hangi ay sogdu bebis ordaki topigide takip et paylasir bayanlarYani guzel biyer seviyorm burayi
Ya mama yedigi icin artik vermk istemistimBebeğin 5 aylık muz için 6aydan sora verilir diye biliyorum. Evham yapma okadarda
Kabiz olur fazlada vermeYa mama yedigi icin artik vermk istemistim
Haziran cnmSenin hangi ay sogdu bebis ordaki topigide takip et paylasir bayanlar
Zaten pek bi sevmedi miñakKabiz olur fazlada verme
Bak canim 2017 haziran annelerineHaziran cnm
Oh oNapalim deli gibi dolaniyoz buralarda
Ok cnm tsklrBak canim 2017 haziran annelerine
Benim minnagi uyutmaya calisiyom sebeklik yapiyo
Yemelerini ek gdalarini falan paylasirlarOk cnm tsklr