- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.161
Ya cok istiyorum ama yapaniyorm. Birde ben yemeye dur diyomiyorumBen ilk doğumdan sonra yaptım spor çok ise yaradı 52 e bi ara 50 kiloya düştüm canim bu sezaryen yeri iyilessin die bekledim 4 ay oldu işte ufak ufak baslicam
Bebeğiniz 4 aylık miBen ilk doğumdan sonra yaptım spor çok ise yaradı 52 e bi ara 50 kiloya düştüm canim bu sezaryen yeri iyilessin die bekledim 4 ay oldu işte ufak ufak baslicam
Tövbe yarabbim nasıl bir eş öyle ya sana kiyiyor ya kıyamam sana diyen yalan oldu:)
Konu sahibi neden banlandi
Izci de mi o konudan banlandi halimeValla öyle ya doğru diyorsun :/ bizim kızların ban yediği konuyu okudum da millete değişik değişik adamlar düşüyor ben yemek yapmasam adam beni tefe koyar çalar :/ milletin kocası yemek yapar çaylar kahveler havada uçuşur Hanfendi halen trip peşinde :/
Evet canım 4 ay dolduBebeğiniz 4 aylık mi
Yok o konuyu okudum daIzci de mi o konudan banlandi halime
Hmmmmm. Geri donusleri oluyo mu pekiPolemikten canım
Mune ablanın profilinde birşeyler yazmış galiba zannedersem ondan sebep ban yemisIzci de mi o konudan banlandi halime
Ben yemeğe çok düşkün değilim canim bazen unutuyorum yemeğiYa cok istiyorum ama yapaniyorm. Birde ben yemeye dur diyomiyorum
Oluyor canım gelirler yakındaHmmmmm. Geri donusleri oluyo mu peki
Ne yazmış görmedim ben aaa daha yeni geldiMune ablanın profilinde birşeyler yazmış galiba zannedersem ondan sebep ban yemis
Ataşlı hatun iki dk g...tünün üstünde rahat durmuyorNe yazmış görmedim ben aaa daha yeni geldi
Bilmiyorum mikirdanip durduHastamı canim nie durmadı
Kocalar,diyet banlar :))Konu ne kizlar banada deyin
Geldiimm :) nörüyonuz kızlarr ne işler karıştırıyorsunuz :)))Gunaydin kızlarChocolita gel buraya:)
Evi süpürdum çamaşır astım tekrar ettim makinaya sildim halıları siliyorum kızlar sonra da fatih durursa camlara giriscem