- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.121
Ayy allah sabır versin sana canim çekilecek dert değil bende temizim temizliği çok seviyorum özellikle çamaşır suyunu bol bol kullanırım esimde çok sever ama böyle dayatmalar söyle ol böyle ol demez ben zaten yapıyorum yeri gelir o da yapar ama dillendirmez eşimin annesi de onu yetirtirken her şeyi öğretmiş temizlik evde yardım etmeyi falan ama böyle höt höt konuşmaz yani allah yardımcın olsunKendi de yapıyor canım ama eşim kendisi gibi olmamı istiyor. O titiz ya bende öyle olayım. Dün bana diyor ki banyo lavabosunun altında bir yer kararmış ama dikkatli bakarsan göreceğin bir yerde. Sildim orayı temizledim diyor niye ben dikkat etmiyormuşum onu soyledi
Ediyor canım ama konuşuyor yani yaptım ettim diye insanı bunaltıyor bazen bu yüzden. Sadece bana değil kendi ablasının evine gittik bir gün. 2 oğlu var 12 ve 8 yaşında ev haliyle dağınık vs eşim topladı evi heryeri süpürdü sildi sonra oturdu. Evde de aynı kızım küçükken ve ben hamileyken özellikle cam vs silerdi yardım ederdi bana. O zaman 4 yapıyorsa şimdi 2 yapıyor.Maşallah prensese
Eşin seni resmen eş değil hizmetci görmüş çok istiyorsa kendi yapsın yardım etsin sen oraya hizmet etmeye gitmedin ki
Aminnn yani yapmanın yanında konuşması çok bunaltıyor beni. Yapıyorsun niye söylüyorsun oysa ben ona eline sağlık hayatım teşekkür ederim diyorum ama yok susmaz yani.Ayy allah sabır versin sana canim çekilecek dert değil bende temizim temizliği çok seviyorum özellikle çamaşır suyunu bol bol kullanırım esimde çok sever ama böyle dayatmalar söyle ol böyle ol demez ben zaten yapıyorum yeri gelir o da yapar ama dillendirmez eşimin annesi de onu yetirtirken her şeyi öğretmiş temizlik evde yardım etmeyi falan ama böyle höt höt konuşmaz yani allah yardımcın olsun
Ablası titiz değilmiş kaynana ablasına değil eşine titiz öğretmiş herade karısına şunu bunu desin diye.Ediyor canım ama konuşuyor yani yaptım ettim diye insanı bunaltıyor bazen bu yüzden. Sadece bana değil kendi ablasının evine gittik bir gün. 2 oğlu var 12 ve 8 yaşında ev haliyle dağınık vs eşim topladı evi heryeri süpürdü sildi sonra oturdu. Evde de aynı kızım küçükken ve ben hamileyken özellikle cam vs silerdi yardım ederdi bana. O zaman 4 yapıyorsa şimdi 2 yapıyor.
Ama ben memnun değilim çünkü kadın işine çok karışıyor pis değil ama çok titiz de olmasaydı iyiydi. Ömrümü yiyor bu halleri.
Aminnn yani yapmanın yanında konuşması çok bunaltıyor beni. Yapıyorsun niye söylüyorsun oysa ben ona eline sağlık hayatım teşekkür ederim diyorum ama yok susmaz yani.
Şimdi bir nebze iyiyiz dediğim gibi artık lafını etmiyor. Çünkü ben onun istediği gibiyim yoğurdu kendi tabiriyle. Bende ona laf saymaya başladım artık onu öyle yapma böyle yap diye vayyy boynuz kulağı geçti diyorsun yani diyor
Ben 1 hafta önce cam sildim dün beni aradı hayatım camları silcen dimi diyorBence de iyice say daha bise diyemesinben evi temizlerim iki gün geçer yine yapcam deyince eşim kızar daha iki gün oldu zaten hep derli toplu ne yoruyosun kendini der sağolsun
Ben her saniye çınlatıyorum kulaklarını;Sabah sabah kocalarin kulaklari cinlaya cinlaya agrimistir
Benim kocanin da en cok kizdigi sabah uyanamamam kahvalti yapmadan ise gitmesi. Hatta bgn de kizdi gitti uyuya kalmisizBen her saniye çınlatıyorum kulaklarını;
Ben 1 hafta önce cam sildim dün beni aradı hayatım camları silcen dimi diyor
Boşanın kızBenim kocanin da en cok kizdigi sabah uyanamamam kahvalti yapmadan ise gitmesi. Hatta bgn de kizdi gitti uyuya kalmisiz
Kiz kahvaltı bizim için çok önemli öyle zeytin peynir yemez ki koyayım önüne yemek gibi kahvaltı yapıyoruz menemen ler pattis kızartması omletler filanBenim kocanin da en cok kizdigi sabah uyanamamam kahvalti yapmadan ise gitmesi. Hatta bgn de kizdi gitti uyuya kalmisiz
Harbi ya bosansak havada kaparlar biziBoşanın kız
Aaaaaa ama ben onu cookkk sevim niye bosanimBoşanın kız
İki gün oldu devam:)
Kiz kahvaltı bizim için çok önemli öyle zeytin peynir yemez ki koyayım önüne yemek gibi kahvaltı yapıyoruz menemen ler pattis kızartması omletler filandışarıya çıkıyoruz kahvaltıya bi peynir ekmek yiyoruz 150 tl çıkıyoruz ben evde hazırladığım kahvaltı için para mı alsam napsam
Havada kaparlar bi birakirlarsa yere cakilirsinHarbi ya bosansak havada kaparlar bizi
Cam silmek ne bizde kar yağıyor :))Ben 1 hafta önce cam sildim dün beni aradı hayatım camları silcen dimi diyor
Bdv de her konuya boşanın diyolar ya ondan dedimAaaaaa ama ben onu cookkk sevim niye bosanimAslinda benim de icime sinmiyor kahvalti yapmadan gitmesi ama uyuya kaliyorm bazen. Oda kahvaltimi hazirla ben gidim aksama kadar yat diyo
Bdv de her konuya boşanın diyolar ya ondan dedim