- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.181
Kim ban yimis,gocalara nolmis.Kocalar,diyet banlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ban yimis,gocalara nolmis.Kocalar,diyet banlar :))
Burda şuan bise yok kuzum tülleri perdeleri yikicam da silmeden yıkayıp asamaiyorum yemek masasının sandalyelerini de hallettim :))Kiz burda sapir sapir yagmuy yagiyo ne camiii
Hoş geldin çikilata:))Geldiimm :) nörüyonuz kızlarr ne işler karıştırıyorsunuz :)))
Senin minnakda var dimi canimUykusuzluk çekiyorum ben ya
Bana hiç bi yerden gelmiyo gelenlerde baktigim bildirimler takrar geliyoBana burdan bildirim gelmiyo ya
Bildirimlermi kapali canimBana burdan bildirim gelmiyo ya
Ayy bueda kar yagdi resmen canim. Nerde yasiyordun canim sen. Bende perdeleri yikayinca cam silmeden asmamBurda şuan bise yok kuzum tülleri perdeleri yikicam da silmeden yıkayıp asamaiyorum yemek masasının sandalyelerini de hallettim :))
Hos gelmissin canimGeldiimm :) nörüyonuz kızlarr ne işler karıştırıyorsunuz :)))
Yok canım açık ama anlamadım niyeBildirimlermi kapali canim
Allah allahYok canım açık ama anlamadım niye
Istanbulda kuzum sen nerdeydin tabi istanbul yer yer degisiyoAyy bueda kar yagdi resmen canim. Nerde yasiyordun canim sen. Bende perdeleri yikayinca cam silmeden asmam
Allah allah
Evet mudan oluyor canim lifli oldugu icinAyy kizlar biraz once odum koptu. Bebisimin bezini degistirirken siyah ip gibi birsuru birseyler var. Nasil korktum hemen annemi aradim o da bilemedi takip et bakalm biraz dedi. Internete baktim muz vermistim gece muzdan oluyomus. Nasil rahatladim anlatamam...
Istanbul anadolu yakasinda canimIstanbulda kuzum sen nerdeydin tabi istanbul yer yer degisiyo
Evet canim dogru sende mi yoksaBir ikiz annesj daha♥♥doğru hatırlıyorum demi
Aman neyse ki rahatladim. Yoksa dr u boylicaktik yineEvet mudan oluyor canim lifli oldugu icin
Yerli muz almaya gayret et canimAman neyse ki rahatladim. Yoksa dr u boylicaktik yine