- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.141
Haha yok ama her topalın bir kör alıcısı vardırHavada kaparlar bi birakirlarsa yere cakilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha yok ama her topalın bir kör alıcısı vardırHavada kaparlar bi birakirlarsa yere cakilirsin
Bende kesin kararliyim canim ama anlamadığım şu fatihten fırsat olmadığı için 1 öğün kahvaltı ile duruyorum ama yine veremiyorumİki gün oldu devam:)
Evet bosan dediler cogu boşanmadi :) boşanmaya gaza getirmek için açıyorlar artık bosan demiyor kimse:)Bdv de her konuya boşanın diyolar ya ondan dedim
Haha yok ama her topalın bir kör alıcısı vardır
Benim ki kar yağınca da sil diyor bana bak adam çok biliyorsan kendin yap diyorum kavga ediyoruz sonra eline alıyor bıçağı karları temizliyor camın önünden sonra da siliyor bende kahvemi içiyorum sen nerdesin canım kar mı yağıyorCam silmek ne bizde kar yağıyor :))
Herhalde kızım güvenin kendinize birazHaha yok ama her topalın bir kör alıcısı vardır
Ben güzel kahvaltı ettim de bu sabah salam yedim yemez olaydım o açıktır:/Bende kesin kararliyim canim ama anlamadığım şu fatihten fırsat olmadığı için 1 öğün kahvaltı ile duruyorum ama yine veremiyorum
Mekik çekmeye başlıcam ya baksa türlü olmuyoBen güzel kahvaltı ettim de bu sabah salam yedim yemez olaydım o açıktır:/
Yumurta peynir domates salata zeytin yedim ekmek çok az yedim Karatay diyeti bilemiyorum
Evet kar yağıyor burda:)Benim ki kar yağınca da sil diyor bana bak adam çok biliyorsan kendin yap diyorum kavga ediyoruz sonra eline alıyor bıçağı karları temizliyor camın önünden sonra da siliyor bende kahvemi içiyorum sen nerdesin canım kar mı yağıyor
Güven tavan di bende bir aralar. Tabi benim kocayla evlenmeden önce 2 yıl tanıdım da şu temizlik yüzünü hiç görmemiştim :/ bir daha evlenirsem adamın seceresini çıkartıp 7 sülalesini arastiricamHerhalde kızım güvenin kendinize biraz
Fatih oyun oynarken yap bence yanında oyunlarla oynasın sen yap:)Mekik çekmeye başlıcam ya baksa türlü olmuyo
Ben mekik cekemiyorum yaaa. Iiiihhhhhh diyorum kaliyorumMekik çekmeye başlıcam ya baksa türlü olmuyo
Orasını hiç bilemezsin vallaGüven tavan di bende bir aralar. Tabi benim kocayla evlenmeden önce 2 yıl tanıdım da şu temizlik yüzünü hiç görmemiştim :/ bir daha evlenirsem adamın seceresini çıkartıp 7 sülalesini arastiricam
Ben de öyle derim benim eşim çalış çalış ısınırsın der tam cinayet sebebi :)Evet kar yağıyor burda:)
Ben kar yağınca iş yapmam ki:)
Elim buz gibi kesilir yahu
Tövbe yarabbim nasıl bir eş öyle ya sana kiyiyor ya kıyamam sana diyen yalan oldu:)Ben de öyle derim benim eşim çalış çalış ısınırsın der tam cinayet sebebi :)
Aynen canim öyle yapcamFatih oyun oynarken yap bence yanında oyunlarla oynasın sen yap:)
Valla öyle ya doğru diyorsun :/ bizim kızların ban yediği konuyu okudum da millete değişik değişik adamlar düşüyor ben yemek yapmasam adam beni tefe koyar çalar :/ milletin kocası yemek yapar çaylar kahveler havada uçuşur Hanfendi halen trip peşinde :/Orasını hiç bilemezsin valla
Ben ilk doğumdan sonra yaptım spor çok ise yaradı 52 e bi ara 50 kiloya düştüm canim bu sezaryen yeri iyilessin die bekledim 4 ay oldu işte ufak ufak baslicamBen mekik cekemiyorum yaaa. Iiiihhhhhh diyorum kaliyorum
Konu sahibi neden banlandiValla öyle ya doğru diyorsun :/ bizim kızların ban yediği konuyu okudum da millete değişik değişik adamlar düşüyor ben yemek yapmasam adam beni tefe koyar çalar :/ milletin kocası yemek yapar çaylar kahveler havada uçuşur Hanfendi halen trip peşinde :/
Zumba dansı yap :) netten var bakarak yapBen mekik cekemiyorum yaaa. Iiiihhhhhh diyorum kaliyorum