kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Kız ben bu menüyü beyime yapsam beni evden atar :/ çok özeniyorum önüne ne koysan yiyen adamlara benim ki hergün yeni yemek istiyor bazen çok zorlanıyorum :KK43:
Ben dünden kalan yemeği bitiyorum ertesi gün yeni yemek ama günlük yemek liste yaptım ona göre yapıyorum eşiniz ne gibi istiyor ki? Amerikan usulü mu? İnsan hergun ne pişirelim düşünür taşınır ya :/

Ben dünden kalan yemeği bitiyorum ertesi gün yeni yemek ama günlük yemek liste yaptım ona göre yapıyorum eşiniz ne gibi istiyor ki? Amerikan usulü mu? İnsan hergun ne pişirelim düşünür taşınır ya :/
Hayır canım türk usulü misal bugün kuru fasulye pilav yarın karnabahar yemeği bulgur pilavı gibi yani yemek seçmez ama hergün farklı olsun diyor ilk evlendiğimiz de daha kötüydü temizlik vs çok üstüme gelirdi. Ben temizlik yemek evlenince öğrendim çalışıyordum. Bu ikisinden hiç musamma göstermedi bana çok kavgalar ettik. Şimdi çok nadir ediyoruz çünkü onun istediği gibi bi eş oldum maalesef :/

Günaydin kızlar
Eşim hastaydi iki aydır rahatsız :KK43:
Kızım da uyumadı zor uyuttuk deli ediyor beni resmen
O uyuyunca bende uyudum hemen
Sabah 6da kalk emzir tekrar yatır.
8de kalktım yine emzir git kahvaltı hazırla
Eşime de hazırladım
Şu an uykumu almış buluyorum da kafam darmadağınn
Burda memur olan varmı acaba bı sorum olucak da

Hayır canım türk usulü misal bugün kuru fasulye pilav yarın karnabahar yemeği bulgur pilavı gibi yani yemek seçmez ama hergün farklı olsun diyor ilk evlendiğimiz de daha kötüydü temizlik vs çok üstüme gelirdi. Ben temizlik yemek evlenince öğrendim çalışıyordum. Bu ikisinden hiç musamma göstermedi bana çok kavgalar ettik. Şimdi çok nadir ediyoruz çünkü onun istediği gibi bi eş oldum maalesef :/
Aynen bende senin gibiydim
Evlendiğimden yemek güzel yapamazdi
Temizlik de hiç yapamazdim zamanla öğrendim hepsini
Şimdi zor yetisiyorum çocuktan sora:/
Adam kendine kral sanıyor ya ben onun hizmetcisiyim sanki.
Boşver sen kafana göre yap ne psirecegi liste yap.
Ben aylık pazar alışverişi yapıyorum ve liste yazıyorum o gün şunu bunu yapcam diye
Yemek mi kaldı ertesi güne kalıyor böle daha kolay oldu ne pisircem diye düşünmüyorum:)

Aynen bende senin gibiydim
Evlendiğimden yemek güzel yapamazdi
Temizlik de hiç yapamazdim zamanla öğrendim hepsini
Şimdi zor yetisiyorum çocuktan sora:/
Adam kendine kral sanıyor ya ben onun hizmetcisiyim sanki.
Boşver sen kafana göre yap ne psirecegi liste yap.
Ben aylık pazar alışverişi yapıyorum ve liste yazıyorum o gün şunu bunu yapcam diye
Yemek mi kaldı ertesi güne kalıyor böle daha kolay oldu ne pisircem diye düşünmüyorum:)
Ah canım ya maalesef bunun suçlusu hep derim anneleri aman oğlum paşa oğlum diye buyutuyorlar su istese koşa koşa getiriyorlar sonra bizim başımıza patlıyor +benim kv eşime temizlik yapmayı öğretmiş birde çok mu gerekliydi sanki daha önce ki gün çamaşır yüzünden kavga ettik. Neymiş yıkamışsın assana diyor saat gecenin 12 si. Dedim çok yorgunum yarın sabah asayim asla kabul etmiyor baya baya bildiğin birbirimize girdik :/

Günaydin kızlar
Eşim hastaydi iki aydır rahatsız :KK43:
Kızım da uyumadı zor uyuttuk deli ediyor beni resmen
O uyuyunca bende uyudum hemen
Sabah 6da kalk emzir tekrar yatır.
8de kalktım yine emzir git kahvaltı hazırla
Eşime de hazırladım
Şu an uykumu almış buluyorum da kafam darmadağınn
Burda memur olan varmı acaba bı sorum olucak da
Geçmiş olsun canım neyi vardı eşinin

Ah canım ya maalesef bunun suçlusu hep derim anneleri aman oğlum paşa oğlum diye buyutuyorlar su istese koşa koşa getiriyorlar sonra bizim başımıza patlıyor +benim kv eşime temizlik yapmayı öğretmiş birde çok mu gerekliydi sanki daha önce ki gün çamaşır yüzünden kavga ettik. Neymiş yıkamışsın assana diyor saat gecenin 12 si. Dedim çok yorgunum yarın sabah asayim asla kabul etmiyor baya baya bildiğin birbirimize girdik :/
Kız gece çamaşır asilmaz. İyi bişey değil derler bende gece aşacaktım eşim sabah as gece iyi getirmez diyordu adam seni çok çalıştiriyor herade bide çalışıyorsun galiba çocuk varmı?

Geçmiş olsun canım neyi vardı eşinin
Eşim astım bronşit hastasi:KK43:
Nefesi tıkanıyor bide tozlu kimyasal pis kokulu bir yerde çalışıyor. Doktor o işi bıraksin temiz iş yapsın demiş kendi isini kurmak istiyor. Ne iş yapacak bilmiyorum bende memurum ücretsiz izindeyim daha iki ay var baslamama.
Eşim erken başla işi bırakıcam dedi o yüzden bı ay öncesinden başlasam oluyor mu onu bilmiyorum
Bana kalırsa hiç başlamak istemiyorum kızım daha 10aylik emiyor :KK43:

Kız gece çamaşır asilmaz. İyi bişey değil derler bende gece aşacaktım eşim sabah as gece iyi getirmez diyordu adam seni çok çalıştiriyor herade bide çalışıyorsun galiba çocuk varmı?
Yok canım nisanlaninca bıraktım çalışmayı ev hanimiyim ben. Yok benim eşim gece 3 te hali sil diyen biri 12 de çamaşır as demesi hiç anormal gelmedi :KK70: bir prensesim var teyzesi ocakta 2 buçuk yasinda olacak inşaAllah

Çok şımarmış seninki halimeeee :sinirli::KK53:

Evet çok rahatlıkla büyüyor erkekler.
Benim abilerim de öyle. Nede olsa kızkardeşim var o yapsın diyerek hiç elini sürmedi
Annem bana güvendi hep
Sora evlendi zor geldi eşleri yapmasını bekliyor
Mecbur yapıyor:)
Bende erkek gibi yetiştim evlenince zor geldi:KK70:
Yemek yapardım da güzel yapamazdim hep uyduruk. Dipkose temizligi hiç yapmadim
Koca ocağa düşünce anlıyor insan
Bide kaynanamla altı üstluyiz bilmediklerimi kaynanam öğretti. Banane etmem yapmam demedim hiç.
Kaynanam kızım bak şöle yapılır der bakardım öyle sora yapardiim
Temizlik güzel yapamazdim onu da kaynanam öğretti mutfak yağlanmış nasıl temizlenir onu da öğretti yağ çözücü ve telle siliyorum her yeri mis gibi her zaman kalmıyor yemek yapıyosun hergun:/ insan yoruluyor ya

Yok canım nisanlaninca bıraktım çalışmayı ev hanimiyim ben. Yok benim eşim gece 3 te hali sil diyen biri 12 de çamaşır as demesi hiç anormal gelmedi :KK70: bir prensesim var teyzesi ocakta 2 buçuk yasinda olacak inşaAllah
Gerçekten titiz olduğu için mi yoksa amaç sana eziyet mi ? Kendi de yapsın habire emir vereceğine :deli:

Eşim astım bronşit hastasi:KK43:
Nefesi tıkanıyor bide tozlu kimyasal pis kokulu bir yerde çalışıyor. Doktor o işi bıraksin temiz iş yapsın demiş kendi isini kurmak istiyor. Ne iş yapacak bilmiyorum bende memurum ücretsiz izindeyim daha iki ay var baslamama.
Eşim erken başla işi bırakıcam dedi o yüzden bı ay öncesinden başlasam oluyor mu onu bilmiyorum
Bana kalırsa hiç başlamak istemiyorum kızım daha 10aylik emiyor :KK43:
Geçmiş olsun canım bende de alerjik bronşit var maalesef :/ tozlu yerler canlı hayvan tüylü olan herşey yani evde canlı çiçek vs hepsi yasak bana :KK43: canım esin iş bulmadan çıkmasın şu zamanda cidden iş bulmak çok zor sonra çok sıkışırsınız küçük bebeğiniz de var

Maşallah prensese
Eşin seni resmen eş değil hizmetci görmüş çok istiyorsa kendi yapsın yardım etsin sen oraya hizmet etmeye gitmedin ki

Geçmiş olsun canım bende de alerjik bronşit var maalesef :/ tozlu yerler canlı hayvan tüylü olan herşey yani evde canlı çiçek vs hepsi yasak bana :KK43: canım esin iş bulmadan çıkmasın şu zamanda cidden iş bulmak çok zor sonra çok sıkışırsınız küçük bebeğiniz de var
Valla babam eşime iş buldu çok güzel iş temiz bide. Onu da istemedi. :/
Kendi işini kurmaya kafaya taktı:KK43:

Gerçekten titiz olduğu için mi yoksa amaç sana eziyet mi ? Kendi de yapsın habire emir vereceğine :deli:
Kendi de yapıyor canım ama eşim kendisi gibi olmamı istiyor. O titiz ya bende öyle olayım. Dün bana diyor ki banyo lavabosunun altında bir yer kararmış ama dikkatli bakarsan göreceğin bir yerde. Sildim orayı temizledim diyor niye ben dikkat etmiyormuşum onu soyledi

X