- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
Sagol canim gel beraber olsunAfiyet olsun canım :)
Yapin yapin bugunu pogaca gunu ilan ediyorum sevgili kkBak canım çektirdin bende yapayım bari://
Hadin buyrun gun paralarini unutmayin
Benim hiç bise yapasım yok sadece yerim vallaHadin buyrun gun paralarini unutmayin
Bacağım düzelince yaparım.
Gel canim bisey yapmadan gelBenim hiç bise yapasım yok sadece yerim valla
Bacagina noldu bacimBacağım düzelince yaparım.
Araba çarptı,pıhtı oluştu,tüm diz bağlarım koptu,ameliyat oldum. Hala düzelemedimBacagina noldu bacim
Gel canim bisey yapmadan gel
Ayy kuzuuum cok gecmis olsun. Bir an once oyiles insallahAraba çarptı,pıhtı oluştu,tüm diz bağlarım koptu,ameliyat oldum. Hala düzelemedimson iftarı dışarda yapalım dedik benimkiyle,tam iftar oldum
Kiz kac kere uyuyo fatih boyle bizim ayazda uyuyo halaFatih uyuyup duruyo gece anamı aglatcak anlaşıldı
Amin canım sağolAyy kuzuuum cok gecmis olsun. Bir an once oyiles insallah
Olsun canim iyileste yaparsinAmin canım sağolbu bir kısmı işte,o yüzden yemek,temizlik hak getire.
Sabah 5 de mırıldanmaya başladı 9 a kadar 10 buçukta uyudu uyandı ikindide banyo yaptı yine uyudu anamı aglatcak diyorum ya gece fal taşı gibi olur gözlerKiz kac kere uyuyo fatih boyle bizim ayazda uyuyo hala
Ama daha kucuk uyur bidikSabah 5 de mırıldanmaya başladı 9 a kadar 10 buçukta uyudu uyandı ikindide banyo yaptı yine uyudu anamı aglatcak diyorum ya gece fal taşı gibi olur gözler