- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.961
Nasılsın buralar yalnız kalmisCaniimmmm
Iyiyim canim. Ev supuruyorum siliyorum derken kuzum uyandi. Onla ugrasiyorum. Sen nasilsinNasılsın buralar yalnız kalmis
İyim bende canım. Benim iş bitti Ayaz uyumuş besiginde. Bende oturuyorumIyiyim canim. Ev supuruyorum siliyorum derken kuzum uyandi. Onla ugrasiyorum. Sen nasilsin
Göndereyim 1gb sanaKızlar netim az idareli kullanıyorum ayın 10unda yenilenecek paketim arada girebilirsem girerim yine öpüyorum hepinizi
Canım benim sağolasınGöndereyim 1gb sana
Napiyo kuzuCanim oglanla uğraşıyorum sabrımı kemirmekle mesgul
Uyumuyo mama icmiyo ağlıyor sürekli bi iş yaptırmıyor sabahtan beri kafam şiştiNapiyo kuzu
Agrisimi var acaba yada gaziUyumuyo mama icmiyo ağlıyor sürekli bi iş yaptırmıyor sabahtan beri kafam şişti
Sürekli kucakta gezdirmemi istiyo canimAgrisimi var acaba yada gazi
Yesil sogan yada prasa ver kemirsin soguk olsun amaDaha yeni uyudu inşallah uyurda biraz dinlenim ya kaç gündür varya mahfetti beni kız hiç bise yapamıyorum sanırım damakları da rahatsız ediyo ama sürekli ağlama modunda miz miz
Dun salatalık verdim soğuk canim ama soğanlar yakmaz mi ağzını ?Yesil sogan yada prasa ver kemirsin soguk olsun ama
Birsey olmaz canim kemirsin ver soguk olsun salataligi koparabilir ondan dedimDun salatalık verdim soğuk canim ama soğanlar yakmaz mi ağzını ?
Ağzını akita akita gezmek istiyor işte:) ama kaç gündür ne çektiğimi bir ben bilirim