- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.821
Diyetteyim canim seninkini akşamaOyy ismiyle yaşasın inşallah ❤
Benim kuşumu da yemeyin
Bu süre sonra yine sıkıntı oluyor canım ama ben iki kere aldırdım son dakikaya kadar beklemistim sürekli agrimaya başlayınca aldırdımBen aldrimadim 20lik dişimi
19umda çıktı sora geçti ağrı olmuyor ya
Kiz bu fatihin anasi kusumuzu yicikOyy ismiyle yaşasın inşallah ❤
Benim kuşumu da yemeyin
Ucundan ucundan ye canını yakmadanDiyetteyim canim seninkini akşama
He valla gel ben evini biliyorum gidelim dövelimKiz bu fatihin anasi kusumuzu yicik
Sağol canım Allah razı olsunOyy ismiyle yaşasın inşallah ❤
Kusuma dikunmaHe valla gel ben evini biliyorum gidelim dövelim
Elinden geleni yapmışsın yapiyosunda yapacak bişey yok ki artık sağlıklı olsun da keçi sütü verebilir misin şimdi anne sytune en yakın süt diyorlar ya ama bi yaşından önce de verilemiyor diye biliyorumÖyle canim 5 aylık olmasına 11 gün kaldı ek gıdaya başladık ufak ufak meyve sebze elimden geleni yapıyorum ıyi beslenmesi için.. emzirince farklı bir bah oluyor allaha şükür bi 15 gün falan tuttu emdi yani o bağ kuruldu aramızda sonrasında da devam etti işte
Kiz bu fatihin anasi kusumuzu yicik
Ucundan ucundan ye canını yakmadanbı de hepsini bitirme
CümlemizdenSağol canım Allah razı olsun
Dokunur o dokunur o çok fena sen bilmezsinKusuma dikunma
Şuan keçi sütü mama içiyor canim ❤❣Elinden geleni yapmışsın yapiyosunda yapacak bişey yok ki artık sağlıklı olsun da keçi sütü verebilir misin şimdi anne sytune en yakın süt diyorlar ya ama bi yaşından önce de verilemiyor diye biliyorum
Anladım canım :)Şuan keçi sütü mama içiyor canim ❤❣
Hanife duyanda her gün kuşunu yiyorum zanneder tövbe yarabbim
Ye kız senden mi esirgicem :)))Hanife duyanda her gün kuşunu yiyorum zanneder tövbe yarabbim
Gel gelbizde tanimiyorduk kuzunuza dokunma yeterBen bi garip kaldım arkadaşlar burda kimseyi tanımıyorum:)
Ne kuzusu=)Gel gelbizde tanimiyorduk kuzunuza dokunma yeter