- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.461
Hmm ii bklm hayirli olsun :)Rengin kırmızı oluyor yorum yaparken 30 sn bekleme yok özel mesajlarda grup yapabiliyorsun vs bı kaç özellik varK Kuzum benim
Canım sen de olabilirsin 50 lira bağış karşılığıOoo guzelmiss bende isteyyooommm
Teşekkür ettimHmm ii bklm hayirli olsun :)
Ilerde insallah canim. Su anda baygi bir sıkısıgiz.Canım sen de olabilirsin 50 lira bağış karşılığı
Teşekkür ettim
Allah selamete cikarsin inşallahIlerde insallah canim. Su anda baygi bir sıkısıgiz.
Amin canimAllah selamete cikarsin inşallah
Oluyor bazen canım öyle :)
Napyosun canim nasilsinOluyor bazen canım öyle :)
Yatıcam canım şimdi ya sen nasılsın?Napyosun canim nasilsin
Iyiyim canım fatih i uyuttum bi taraftan ona çorba yapıyorum ufak ufak ek gıdaya başlıyoruz ama mamaya devam tabi :))Yatıcam canım şimdi ya sen nasılsın?
Eee büyüdü artık :))Iyiyim canım fatih i uyuttum bi taraftan ona çorba yapıyorum ufak ufak ek gıdaya başlıyoruz ama mamaya devam tabi :))
Dün akşam ilk kez yoğurt yedi allahım ya sanki yıllardır kaşıkla yemek yiyormuş gibi bide seviniyor çocuk bıktı mamadan da mecbur devam etcez yine :) etli kemik kaynatıyorum kemik suyu ile yapcam etlerini kara lahana havuç patates blender ile iyice ezicem püre gibi çorba yapcam inşallah canım sağlıklı beslensin kuzu :**Eee büyüdü artık :))
Bugün mu pro üye oldun kız hayırlı olsunEee büyüdü artık :))
Ooo maşallah onaDün akşam ilk kez yoğurt yedi allahım ya sanki yıllardır kaşıkla yemek yiyormuş gibi bide seviniyor çocuk bıktı mamadan da mecbur devam etcez yine :) etli kemik kaynatıyorum kemik suyu ile yapcam etlerini kara lahana havuç patates blender ile iyice ezicem püre gibi çorba yapcam inşallah canım sağlıklı beslensin kuzu :**
Evet canım teşekkür ederim ❤Bugün mu pro üye oldun kız hayırlı olsun
Kuzum uyicaksan yazmimOoo maşallah ona
Evet canım teşekkür ederim ❤
Ben uyuyakalmışım canım ya kusura bakma :/Kuzum uyicaksan yazmim
Aleykum slmmm hos geldinselammm arkadaslar bende yeni uye oldum