kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Gunaydinbugin hastaneden geldik sabah kızımın kolundan damarı bulamadı elimden aldı
Kızım ağladı çok :KK43:
Bende ağladım ana yüreği işte babaannesi mı kucağına oturttu ben dayanamam.:KK43:
Çok kötü oldum ya millet noldu diye bakıyor sora anladı
Offfhemsireler beceremedi damarı bulamadı sanırım bana çekmiş kızım benimde bulamıyor damar:/
İnşallah sonuçları iyi çıkar 10aylik çocuk her ay kan alındı yeter ya

selammm arkadaslar bende yeni uye oldum
Aleykümselam hoş geldin
Akaba Akaba terelelli34 terelelli34 Rakika Rakika K Kuzum benim @orkidekaramel Kızlar

Tahliller cıktı temiz ilacı sadece akşamları kullancaz 1 hafta eğer olmazsa tamamen kescez doktor reflusunden olabilir dedi

Çok sevindim canım ya şükürler olsun :KK5:
Gunaydinbugin hastaneden geldik sabah kızımın kolundan damarı bulamadı elimden aldı
Bende ağladım ana yüreği işte babaannesi mı kucağına oturttu ben dayanamam.:KK43:
Offfhemsireler beceremedi damarı bulamadı sanırım bana çekmiş kızım benimde bulamıyor damar:/

Çok geçmiş olsun rahatsızlığı ney? Ben kacirmisim galiba eski konuşmaları o_O

Gecmis olsun canim. Neyi vardi kizinin

B12 vitamin eksikliği vardı iğne kullandı kontrol amaçlı kan alindi :KK43:
Ama yüreğim kahroluyor ya
Kanı çok düşüktu
Ben doktora götürmek bile istemiyorum gerçekten.
Bı yaşından önce kan almalara karşıyım
Of canim yaaa insan dayanamiyor valla. Bizimkinin de tirnaklarinin dibinden derileri kalkiyo. Bana da vitamin eksikligi gibi geldi ama bgn gitcez bakalm

X