- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.441
Yok güzelim dua et bana daOperim kuzum. :) senin vardi demi bebis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok güzelim dua et bana daOperim kuzum. :) senin vardi demi bebis
Ozeline girmek istemem ama istemiyo msn olmuyo muYok güzelim dua et bana da
İstiyoruz 2 buçuk senedir tıbbi bir problemimiz de yok Rabbimin vereceği saati bekliyoruzOzeline girmek istemem ama istemiyo msn olmuyo mu
Allah yardimcin olsun cnm. Bizde 8 sene sonra aldik minnagimizi kucagimiza. Insallah zamani gelince olur hayirlisiyla cnmİstiyoruz 2 buçuk senedir tıbbi bir problemimiz de yok Rabbimin vereceği saati bekliyoruz
Ne güzel sizin sıkıntınız neydi özel değilse? Tedaviyle mi oldu?Allah yardimcin olsun cnm. Bizde 8 sene sonra aldik minnagimizi kucagimiza. Insallah zamani gelince olur hayirlisiyla cnm
Hoşgeldin neslim ❤ iyilik valla @Aglamaktankorkma eeg çektirmiş yarın çıkacakmış sonuç dua edelim inşallahCanlar napiyonuz cok yoruldum minnaki uyutuyom. Siz napiyonuz. @Aglamaktankorkma naptunuz canim
2 kez tup bebek tedavisi gordum. Diger hap ilac tedavilerini saymiyorum bile en sonunda yeter dedim 1 sene tedavi fln gormicem biraz kafami dinlicem dedikten 3 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Supriz bebek bizimkisi :)Ne güzel sizin sıkıntınız neydi özel değilse? Tedaviyle mi oldu?
2 kez tup bebek tedavisi gordum. Diger hap ilac tedavilerini saymiyorum bile en sonunda yeter dedim 1 sene tedavi fln gormicem biraz kafami dinlicem dedikten 3 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Supriz bebek bizimkisi :)
Hadi hayirlisi. Pro olmussun hayirli olsunHoşgeldin neslim ❤ iyilik valla @Aglamaktankorkma eeg çektirmiş yarın çıkacakmış sonuç dua edelim inşallah
Allah yatdimcilati olsunHoşgeldin neslim ❤ iyilik valla @Aglamaktankorkma eeg çektirmiş yarın çıkacakmış sonuç dua edelim inşallah
Amin canm. 25 yasindayim. Hayata etken atilanlardanim ben :)Maşallah ne güzel Allah bağışlasın canım kaç yaşındaydın sen?
Pro ne :)Hadi hayirlisi. Pro olmussun hayirli olsun
Daha çok gençsin tedavi için acele etmissiniz baya bende 26 buçukAmin canm. 25 yasindayim. Hayata etken atilanlardanim ben :)
18 yasimda evlendim biraz bekledik olmayinca hemen dr kapisina kostukDaha çok gençsin tedavi için acele etmissiniz baya bende 26 buçuk
Teşekkür ederim ❤Hadi hayirlisi. Pro olmussun hayirli olsun
Hayırlısıyla olmuş işte Rabbim önce imtihan etmiş sonra da sevindirmis sizi18 yasimda evlendim biraz bekledik olmayinca hemen dr kapisina kostuk
Bende tam bilmiyom anlamini ama guzel birsey sanirimPro ne :)
Rengin kırmızı oluyor yorum yaparken 30 sn bekleme yok özel mesajlarda grup yapabiliyorsun vs bı kaç özellik var K Kuzum benimBende tam bilmiyom anlamini ama guzel birsey sanirim
Ooo guzelmiss bende isteyyooommmRengin kırmızı oluyor yorum yaparken 30 sn bekleme yok özel mesajlarda grup yapabiliyorsun vs bı kaç özellik var K Kuzum benim