- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.481
Ayyyy canimm cok sevindim hadi hayirlisiAkaba terelelli34 Rakika K Kuzum benim @orkidekaramel Kızlar
Tahliller cıktı temiz ilacı sadece akşamları kullancaz 1 hafta eğer olmazsa tamamen kescez doktor reflusunden olabilir dedi
Aleykümselam hoş geldinselammm arkadaslar bende yeni uye oldum
Akaba terelelli34 Rakika K Kuzum benim @orkidekaramel Kızlar
Tahliller cıktı temiz ilacı sadece akşamları kullancaz 1 hafta eğer olmazsa tamamen kescez doktor reflusunden olabilir dedi
Gunaydinbugin hastaneden geldik sabah kızımın kolundan damarı bulamadı elimden aldı
Kızım ağladı çok
Bende ağladım ana yüreği işte babaannesi mı kucağına oturttu ben dayanamam.
Çok kötü oldum ya millet noldu diye bakıyor sora anladı
Offfhemsireler beceremedi damarı bulamadı sanırım bana çekmiş kızım benimde bulamıyor damar:/
İnşallah sonuçları iyi çıkar 10aylik çocuk her ay kan alındı yeter ya
Gecmis olsun canim. Neyi vardi kizininGunaydinbugin hastaneden geldik sabah kızımın kolundan damarı bulamadı elimden aldı
Kızım ağladı çok
Bende ağladım ana yüreği işte babaannesi mı kucağına oturttu ben dayanamam.
Çok kötü oldum ya millet noldu diye bakıyor sora anladı
Offfhemsireler beceremedi damarı bulamadı sanırım bana çekmiş kızım benimde bulamıyor damar:/
İnşallah sonuçları iyi çıkar 10aylik çocuk her ay kan alındı yeter ya
B12 vitamin eksikliği vardı iğne kullandı kontrol amaçlı kan alindiGecmis olsun canim. Neyi vardi kizinin
Of canim yaaa insan dayanamiyor valla. Bizimkinin de tirnaklarinin dibinden derileri kalkiyo. Bana da vitamin eksikligi gibi geldi ama bgn gitcez bakalmB12 vitamin eksikliği vardı iğne kullandı kontrol amaçlı kan alindi
Ama yüreğim kahroluyor ya
Kanı çok düşüktu
Ben doktora götürmek bile istemiyorum gerçekten.
Bı yaşından önce kan almalara karşıyım
Evet çok kötü oluyor ben bile dayanamadım ağladım ya kaynanam da ağladı kucağına ona oturtttum yüreğim çok kötü olduOf canim yaaa insan dayanamiyor valla. Bizimkinin de tirnaklarinin dibinden derileri kalkiyo. Bana da vitamin eksikligi gibi geldi ama bgn gitcez bakalm
Ayyyy canimm cok sevindim hadi hayirlisi
Sagolun kızlar allah razı olsunAleykümselam hoş geldin
Çok sevindim canım ya şükürler olsun
Çok geçmiş olsun rahatsızlığı ney? Ben kacirmisim galiba eski konuşmaları
Oooo maşallah canim yaBu arada dun tartildim 1200gr vermisim
Halaymi cekiyozKizlaaarrr
Lorke lorke lorkee hanimey lorke haydaaaaHalaymi cekiyoz
Lorke lorke lorkee hanimey lorke haydaaaa
Hadi kizz oynaaa