- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.201
nerden cikti kiz hicte oyle degilim biraz nazliyimMaşallah çok dominant bir kadınsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden cikti kiz hicte oyle degilim biraz nazliyimMaşallah çok dominant bir kadınsın:)
Hem muhendslik okuyorsun hem öğretmensin hemde ikiz bebek bide koca hepsi var sende o anlamda dominant dedim:) maşallah hepsinde var sendenerden cikti kiz hicte oyle degilim biraz nazliyim
Iyi aksamlar canimKızlar iyi Akşamlar pardon kızlar demişim taze Fedakar Anneler
ve Koçişlerin bir taneleri
Benim eşimin tatil günü bugün kızlar pek giremiyorum :)
Sagol canim daha neler var bende bir bilsenHem muhendslik okuyorsun hem öğretmensin hemde ikiz bebek bide koca hepsi var sende o anlamda dominant dedim:) maşallah hepsinde var sende
Canim cocuklarla disardaydim .Mont aldim bot aldim minnaklara
Iyi yapmissin canim eksikleri bitmiyor zaten seninkiler erkekmi kizmiCanim cocuklarla disardaydim .Mont aldim bot aldim minnaklara
Buyrun benim
Napiyonuz canimBuyrun benim
Şükür canım sen nasılsın ? Ağrım var pek keyfim yoktu o yüzdenNapiyonuz canim
Ayy cwnim d8kkat etŞükür canım sen nasılsın ? Ağrım var pek keyfim yoktu o yüzden
Fena coştu bugünAyy cwnim d8kkat et
Dinlen canim ilaclarin yokmuAyy cwnim d8kkat et
Bir süredir içmiyordum ağrı kesici. Karaciğer ve böbreklerimi koruyayım diye. Günde 12 tane oluncaDinlen canim ilaclarin yokmu