- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.181
87 :) 30 kiloyu nasıl vericem onu sen söylesen kaç kilosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
87 :) 30 kiloyu nasıl vericem onu sen söylesen kaç kilosun
Ben derse gidiyorum aksam düşün halimiAÖF bile çalışmadim çıkmış soruları bı bakayım dedim kızım durmuyor ki((
Ben güne kahve ile başladım :))Nesli kahvaltı yaptın mı yaptıysan ne yediğini niye yazmadin
tesekkurlerÖğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun öğretmenim:)
Allah kolaylık versin :) çocuklarına kim bakiyorBen derse gidiyorum aksam düşün halimi
Ben hazirlicam şimdi yazarım canimBen güne kahve ile başladım :))
Esim bakiyor canim ikinci ogretimimim bendeAllah kolaylık versin :) çocuklarına kim bakiyor
Lise mı ünv mi bakıyorsunuz?Esim bakiyor canim ikinci ogretimimim bende
Karisik biraz .Ben ortaokulda ogretmenim .Ayni zamanda ikinci ogretimde üniversitede okuyorumLise mı ünv mi bakıyorsunuz?
Maşallah hepsini yapıyorsun:) bide öğretmenlik okul çocuk eş ev beceriklisindie maşallah. Ünv ne okuyorsunuz?Karisik biraz .Ben ortaokulda ogretmenim .Ayni zamanda ikinci ogretimde üniversitede okuyorum
Yok yapmadim tatlim dahaNesli kahvaltı yaptın mı yaptıysan ne yediğini niye yazmadin
Muhendislik okuyorum canim .Esim de muhendis . Yurt disina gidecegiz geri ilerleyen zamanlarda.Esim cok yardimci her konuda biraz da ondan rahatım galibaMaşallah hepsini yapıyorsun:) bide öğretmenlik okul çocuk eş ev beceriklisindie maşallah. Ünv ne okuyorsunuz?
Bende senin gibiyim galiba AÖF iş ev çocuk
Canim az yiyip sık yicen bide spor87 :) 30 kiloyu nasıl vericem onu sen söyle
Kiyamammm kustun mu sen banaa
Önce kafamdakini yiyeceği bitirmem gerekiyor ama işte kızı uyuttum yarınki sınava çalışıyorum şimdi harıl harıl :/Canim az yiyip sık yicen bide spor
Ben daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor ya@orkidekaramel terelelli34
Bugünkü kahvaltı.... :))
1 tane domatez
1 tane salatalık
6 tane zeytin
1 dilim peynir
1 tane kepek ekmeği
1 bardak şeftali suyu
Maşallah çok dominant bir kadınsın:)Muhendislik okuyorum canim .Esim de muhendis . Yurt disina gidecegiz geri ilerleyen zamanlarda.Esim cok yardimci her konuda biraz da ondan rahatım galiba
Iyi cok guzel valla ben daha yapmadim ueni girdim eve@orkidekaramel terelelli34
Bugünkü kahvaltı.... :))
1 tane domatez
1 tane salatalık
6 tane zeytin
1 dilim peynir
1 tane kepek ekmeği
1 bardak şeftali suyu