- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.161
Aldığın kiloları da yaz bari :)))Yemek almaya çıktık,yiyip gelip,cevap yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığın kiloları da yaz bari :)))Yemek almaya çıktık,yiyip gelip,cevap yazarım
Çok doğru evli kadın evde kalıp çocuk yemek bulaşık derken helaya bile zor gidiyor :))))Bence de boşver evlenme bekar evde kalkiyo bence evlenen evde kaliyo
Owww iyisin sen canım ya boyun kac senin:)Ah kuzum bende 45 ile evlendim 4 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım şuan malesef 59 um
Bende hamileyken hiç kilo almadım iğne vuruyordum onun etkisinde sabitleniyordum bea:)Ben hamileyken veriyom. Dogumdan sonra fazlasiyla aldim
Giz ben ip atliycam da yukarda oturan kaynanam noluyor der komşular bakar koca kadın bahçede ip atlıyor diye valla çok düşündüm evim müstakil. Bahçeli. Ama yanlarda koca bina dolu:) kentsel dönüşüm sonrası binalar çoğaldi hay ben ip atlamak istiyorum ya evde zemindeyim zaten aşağı beton:)))Ip atlayimmi binanin icinde kaynim gelsin noliy diye
Hahaha bende suyu kafaye bırakmadım kocam beni aldı
Ya öğretmensin bide çocuk var senin galibaEvet canim öğretmenim kamuda
Öğretmen olmak iyidir ben mesela memurum yaptığım işimi herkes soruyor yok şunu yok bunu diyor bende anlatıyorum anlamıyor :)Ah canim keske herkes boyle dusunse .Oturdugumuz yerden para kazanan 3ay tatili olan memurluk gibi bakilio
Baska braslari bilmem de ben asarsorde bile soru cozuyorum.Birsey soran olur anlatirim.Bana da rahat yok evdeÖğretmen olmak iyidir ben mesela memurum yaptığım işimi herkes soruyor yok şunu yok bunu diyor bende anlatıyorum anlamıyor :)
Öğretmen veliler gelir çocuğumun durumu nasıl diyor sorar. Herkes kendi görevini yapıyor bence doktor ise hasta olan vay yavrum suram aciyor der. Doktor izin almışken orda rahat yok :) hemşirede oyle.:)
İkizlerim var .Ayni zamanda bende üniversite okuyorum orgun egitimden .Evde esim yardimci .Ayda bir buyuk temizlige abla aliyorum .Geri kalan hersey bendeYa öğretmensin bide çocuk var senin galiba
Eve de bakıyorsun hepsine nasıl yapıyorsun ya:/ bende işe basliycam da. Düşünüyorum
Kocam ben ise başlar başlamaz işi birakcak doktor izin vermiyor orda çalışma bırak dedi bakalım
Beni bekliyor adam erken başla diyor bide valla ısrar etme bak 1Şubat'ta başlarım dedim
Matematiği seven biriyim:)Baska braslari bilmem de ben asarsorde bile soru cozuyorum.Birsey soran olur anlatirim.Bana da rahat yok evde
İstersen valit bulursun inan ki kendine guvenMatematiği seven biriyim:)
Çünkü matematikte temelleri basit geliyor unuttum lisedeyken hep 5 kalırdı kimse benimle boy olcusemezdi:) bilmediği bana sorardi:) ah matematik ah. Unuttum kaç sene geçti 10 yıldır matematik görmüyorum şimdi matematik kitabı almak istiyorum da çocukla ev işleri hiç bişey yapamıyorum yarın da AÖF var
AÖF bile çalışmadim çıkmış soruları bı bakayım dedim kızım durmuyor ki((İstersen valit bulursun inan ki kendine guven
1.58 boyum kuzum boy denirse tabiOwww iyisin sen canım ya boyun kac senin:)
Benim 80in üstünde hatta 90a iki kilo yakin boy 1.65
Öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun öğretmenim:)İstersen valit bulursun inan ki kendine guven
Ama tam normal civarindasin:)1.58 boyum kuzum boy denirse tabi
Okuldaterelelli34 nerde acep
sen kaç kilosunAma tam normal civarindasin:)
Görümcemin boyu 1.60 ben ondan uzunum bide 45 kilo zayıf. Beni de zayıflatmaya çalışıyor
Hedef 57:)
Nesli kahvaltı yaptın mı yaptıysan ne yediğini niye yazmadinOkulda