- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.241
Dün 12 den geceye kadar hastanedeydikEvet oyle olsun DELIveCesur hic ugramamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 12 den geceye kadar hastanedeydikEvet oyle olsun DELIveCesur hic ugramamis
Hayirdir canim gecmis olsunDün 12 den geceye kadar hastanedeydik
Gunaydin canimGünaydın
Inşallah hayr olur canim dua edin oğlumu götürdükHayirdir canim gecmis olsun
Gecmis olsun cnm hayirdir insllahDün 12 den geceye kadar hastanedeydik
Neyi var fatihimizinInşallah hayr olur canim dua edin oğlumu götürdük
Hayirdir canımDün 12 den geceye kadar hastanedeydik
Dün öğlen ve ondan önceki gece uyurken birden gözlerini açıp tavana bakiyodu yüzü kıpkırmızı oluyodu sallayıp ismini bağrınca düzeldi ama bi terslik olduğunu anladım eşimi cagirdim nöroloji doktorunu aradık biliyosunuz fatih prematüre doğdu.. doktoru nöbet geçiriyor dedi apar topar araştırmaya gittik tüm tahliller temiz egk tomografi kan ama çocuk 3 kez nöbet geçirdi eşim bugün yine gitti prof dr dan randevu alcak neden geçirdiğini bulacaklar içim yaniyo kızlar kimin duası kabul olur belli olmaz dua edin olur muNeyi var fatihimizin
Ahh canim.cok gexmis olsun atesi falan varmiydi havale olabilir. Rabbim sifa versin kotu birsey xikmasin insallahDün öğlen ve ondan önceki gece uyurken birden gözlerini açıp tavana bakiyodu yüzü kıpkırmızı oluyodu sallayıp ismini bağrınca düzeldi ama bi terslik olduğunu anladım eşimi cagirdim nöroloji doktorunu aradık biliyosunuz fatih prematüre doğdu.. doktoru nöbet geçiriyor dedi apar topar araştırmaya gittik tüm tahliller temiz egk tomografi kan ama çocuk 3 kez nöbet geçirdi eşim bugün yine gitti prof dr dan randevu alcak neden geçirdiğini bulacaklar içim yaniyo kızlar kimin duası kabul olur belli olmaz dua edin olur mu
Canimmm rabbim bol bol sifa versin. Insallah onemli bisey degildir. Skma caniniDün öğlen ve ondan önceki gece uyurken birden gözlerini açıp tavana bakiyodu yüzü kıpkırmızı oluyodu sallayıp ismini bağrınca düzeldi ama bi terslik olduğunu anladım eşimi cagirdim nöroloji doktorunu aradık biliyosunuz fatih prematüre doğdu.. doktoru nöbet geçiriyor dedi apar topar araştırmaya gittik tüm tahliller temiz egk tomografi kan ama çocuk 3 kez nöbet geçirdi eşim bugün yine gitti prof dr dan randevu alcak neden geçirdiğini bulacaklar içim yaniyo kızlar kimin duası kabul olur belli olmaz dua edin olur mu
Yok kuzum ateş falan ya epilepsi ya beyinden yada genlerden dedi doktor.. icim paramparça fatih doğduğundan beri hastanelerde zaten tam herşey geçti evimizdeyiz derken bu oldu asla şikayet etmiyorum rabbim verdiyse vardır bir imtihanAhh canim.cok gexmis olsun atesi falan varmiydi havale olabilir. Rabbim sifa versin kotu birsey xikmasin insallah
Sağol canım dua edin teyzeleri o daha çok küçük.. nöbet anı öyle kötü oluyorum ki elimden hiç birşey gelmiyor rabbim kimseyi çaresiz birakmasinCanimmm rabbim bol bol sifa versin. Insallah onemli bisey degildir. Skma canini
Aklina kotu seyler getirme belkide uykusunda korkuyordu. Umarim hersey yoluna girer kuzumunYok kuzum ateş falan ya epilepsi ya beyinden yada genlerden dedi doktor.. icim paramparça fatih doğduğundan beri hastanelerde zaten tam herşey geçti evimizdeyiz derken bu oldu asla şikayet etmiyorum rabbim verdiyse vardır bir imtihan
Yusune su vursan kendine gelmiyormu yani suyla islatsanSağol canım dua edin teyzeleri o daha çok küçük.. nöbet anı öyle kötü oluyorum ki elimden hiç birşey gelmiyor rabbim kimseyi çaresiz birakmasin
Kuzum ben ilkte öyle düşündüm.ama korku değil vücudu kitleniyo nefes gidiyo sanırım bilinçte gidiyo o an 3 den fazla olduğu için nöbet dedilerAklina kotu seyler getirme belkide uykusunda korkuyordu. Umarim hersey yoluna girer kuzumun
Doktora sordum. Senin yapacağın tek şey alıp hastaneye koşman yaptığın bi müdahale nöbeti daha ileri taşıyabilir dedi canimYusune su vursan kendine gelmiyormu yani suyla islatsan
Aminn canim. Ederim tabiki dua . Ama sen canini skma. Kotu dusunme. Vardir bundada bi hayir. Iyidir insallah fatih. Gucludur o annesi :)Sağol canım dua edin teyzeleri o daha çok küçük.. nöbet anı öyle kötü oluyorum ki elimden hiç birşey gelmiyor rabbim kimseyi çaresiz birakmasin
Inşallah kuzum aslında kendimi herşey e hazırlamıştım prematüre doğanlarda bir çok sağlık sorunu çıkıyor bunu biliyorum ama işte yinede annesin çocuğunu öyle görmek zor ya..Aminn canim. Ederim tabiki dua . Ama sen canini skma. Kotu dusunme. Vardir bundada bi hayir. Iyidir insallah fatih. Gucludur o annesi :)
Bizi bizden iyi bilen allaha sigin canim. Biliyorum zor ama o bisey veriyorsa vardir bi sebebi. Gun dogmadan neler doguyo. Yeterki sen isyan etme sabirli ol. O kucuk minnakta senden alacak gucunu annesiInşallah kuzum aslında kendimi herşey e hazırlamıştım prematüre doğanlarda bir çok sağlık sorunu çıkıyor bunu biliyorum ama işte yinede annesin çocuğunu öyle görmek zor ya..