Kk size ne kattı..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Evet kk nın güzel hanımları sizin fikirlerinizi merak ettim.. Kk nın bana çok şey kattığını düşünüyorum.. Bilmediğim çok şey öğrendim, farklı fikirler, deneyimler, hayatlar kendimi görmemi, yolumu bulmamda bana yardımcı oldu gelgelim kk sayesinde bir de bağımlılığım oldu. Gerçekten bağımlılık yaptı buraya girmediğim bir gün dahi yok her gün mutlaka bugün kimin ne derdi var diye okurum bazen üzülürüm, dua ederim. Banlandığımda bile girer okurum yani :).. Yeri gelir kendi dertlerimi paylaşırım, milyon tane konum var zaten... Bazen yanlış mı yapıyorum diyorum buraya harcayacağım zamanla bi kitap mı okumalıyım, bir film mi izlemeliyim, ev işi mi yapmalıyım, oğlumla mı daha fazla igilenmeliyim.. Ya da kk da takılmak kendime ayırdığım zaman olarak mı görmeliyim, aşmam gereken bir bağımlılık değil de film izlemek kitap okumak gibi beni geliştirecek ufkumu açacak yararlı bi şey yaptığımı mı düşünmeliyim...siz Ne düşünüyorsunuz..

Birikim yapma..kumbara aliskanligi.. stok nasil yapılır.. problemler problemler..:hasta:

• bilimsel ozellıkle tıbbı anlamda bilgilendim
  • yönetime , bazı kişilere çok kızdıgım oldu oluyor.
  • diyet konusunda beni motive ediyor.
  • iş yerinde zamanımı degerlendiriyorum.
  • dua bölümleri çok güzel kalbimi ısıtıyor.

Soruya da cevap vereyim madem. Yıllar yıllar önceydi. Henüz dinozor olmadığım zamanlarda google'a "aşk acısı nasıl geçer" diye yazmıştım. Düşünün nasıl bir çaresizlik, nasıl bir boşluk. Çıkan ilk sonuç kadınlar kulübüydü. O dönem çok yardımı olmuştu burada verilen fikirlerin. Sonra tabi Nicki değiştirdim vs.

Şimdilerde de kimseye anlatmadığım her şeyi buraya yazıp çok değerli fikirler alıyorum. Hamiş, kociş, pipiş denilen kısımlardan uzak durup ruh sağlığımı koruyorum.

Bir derdim var bölümüne sadece dert yazılması gerektiğini öğrendim mesela :) darısı başınıza efem.
Değil mi efendim Hoppa konularımızı doğru bölüme açmayı öğrenmek, kurallara uymak, gri renge boyanmamak çok mühim konular, sonra üzülüyoruz, rengimiz soluyor, ağzımızın tadı bozulmasın:KK14:

Kv görümce ve kocama daha fazla bilendim çünkü benim çevrem çok ezikmis burdakiler söyle yap böyle yap dedikce gaza geldim:bicak:ve evet bağımlılık yapıyor.Guzel şeyler de öğrendim özellikle estetik ve bakımla ilgili

Anne bebek konularında çok şeyler öğrendim.

7 yıldır buradayım, 20 yaşında kaydolmuşum, vay be. Bana çok şey kattığını düşünüyorum. O kadar çok hayat, bakış açısı, farklı tepkiler, fikirler gördüm ki... Hepsi benim için ders niteliğindeydi.

- asssla kaynanayla aynı apartmanda oturma (aynı ev söz konusu bile olamaz)
- elti, görümce, yenge türevlerine güvenme
- erkeklere hele hiiiç!
- sonuçlarına katlanamayacaksan telefon karıştırma. üzülürsün...
- kimseye borç/ödünç eşya verme
- kimsede yatılı misafir kalmamaya çalış (misafirin bu kadar sevilmediğini de burada öğrendim)
- iş arkadaşlarınla gereksiz samimiyet kurma
- sevgilisi olan/evli erkeklere mümkünse selam dahi verme. bazıları pek kıymetli oluyor, adamda gözün olduğu bile düşünülebilir

Kendi adıma bu dersleri edindim :/ kk beni yabani bi insan yapmış olabilir...

Back
X