E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
İzmir boyozu istiyoruzzemuszemus
etme eylemee hemşerimmmmmafoldumben naptın senmafoldumben kurbanda geliyim alcam difrize atcamsositososito alsancak safınazı bılıonmu???? abowwwww yokkk böle bıseeeeeecokacimcoook
valla bende cok acım..ark bende puretesto edıom almıom..hep aynı..ayakkabılar acık..insan bot koyar,kozmetık desen berbt renkte 2 ruj..nerde bunun parfümü??nerde bunun rimeli???kuru simiiten bıktık..bebek elbısesi dunyann parası hepte tukenıo..lmaz: yetkili yetkili :enbuyukkk:
İzmir boyozu istiyoruzzemuszemus
ben izmirliyim yettimm
bu boyoz=))
buda kumru, nohut unundan yapılır ekmeği,bakınca doymam zannedersin ama valla davul gibi şişirir nohut unucokacimcoook
anam bana bişeyler oluyo
bidee izmirimin alsancak kumpiriii!!
kumpirde konsun..
burda çeşmedeki kumrucu şevki şube açtı, ordan yiyom bende napıyım tutmaz yerini amacokacimcoook
Ay süper canım.Kaşıyaka'dayım ,yarına bir kumru yiyeyim bare:kedi:
evet, çiğdem çiğdemkaydirigubbakcemile3ayrıca o kupkuru şeyin adı simt değil GEVREK =))):lepi:
Çiğdemde isteriz:umursamaz:
ay valla tükürük bezlerim coştu kendi kendimi mahvettim ya:roflol:aboww boyozla kumruya bakkkk off offfffffff çeşme kumrusu süperrr yaaaaaa zemuszemus
burda çeşmedeki kumrucu şevki şube açtı, ordan yiyom bende napıyım tutmaz yerini ama
=((
evet, çiğdem çiğdemkaydirigubbakcemile3ayrıca o kupkuru şeyin adı simt değil GEVREK =)))
ay valla tükürük bezlerim coştu kendi kendimi mahvettim ya:roflol:
uf kızlar ya acıktırdınız beni gidiyorum benmutfağa gidiyorum yemek hazırlıyım bari zaten kocamda gelcek acıktımda ufffffff kumru pizza kola çekti canım :içelim:
akşama kadar düşüniyim canım ne çekiyo,gelir size resmini koyarımkaydirigubbakcemile3
nazar etme nolur calış senınde olurrr:hulya:
sanal alışveriş için
ev ve araba ve mücevherat eklensinn