KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

ben özetlerım anacımm aaaa ayıp ettin..hele gelsınde bı çayımızı içsin kendılerı..ben kekte cırptımm:hulya:

m,joyyyyyyyy o senin bebeğinmiiiiiiiii çok şekermişşş başka fotosu varmı forumda varsa link veririmsn bakiim bebişine

evet canım yok komadım hıc komamdaa ..opuyorumnanaktan yıkadım şimcık uyuyo yınee:ecrin_bebek: allah sanada nasıp etsinnn cok tnks tezesii:asigim:

evet canım yok komadım hıc komamdaa ..opuyorumnanaktan yıkadım şimcık uyuyo yınee:ecrin_bebek: allah sanada nasıp etsinnn cok tnks tezesii:asigim:

benmde olsa bende koymam resmini nazar felan değer bebişime. işallah ya bizde 1 yıl sonra falan düşünüyoruz 1 yıl hemen geçse ya yiyesim gelio bebekleri çok seviom çok çok. maşallah seninkide çok bi şeker. nazar değmesin Allah analı babalı büyütsün. :Saruboceq:

efet benımde 1,5 yıl oldu efleneli..opuyorumnanaktan çok zor ama gusellll hemde cokkkk dunyanaın en guzel duygusu..gördugun anda aşk baslıooooo yaaa tarf edmıommm o anı ...:Saruboceq: allahımmm herhezeee nasıp etsın inaşşallahhhhh :Saruboceq::asigim:

ayy amin ya doğurasım geldiiii -tatlicadiarzu-

maşallah bebişine canımcım

ayy amin ya doğurasım geldiiii -tatlicadiarzu-

evet benimde ama mümkün değil=))
daha nişanlı olduğum gibi bide askere gitti dümbelekkaydirigubbakcemile3

valla bende cok acım..ark bende puretesto edıom almıom..hep aynı..ayakkabılar acık..insan bot koyar,kozmetık desen berbt renkte 2 ruj..nerde bunun parfümü??nerde bunun rimeli???kuru simiiten bıktık..bebek elbısesi dunyann parası hepte tukenıo..lmaz: yetkili yetkili :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…