KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
:enbuyukkk:öncelikle sayin curly ye cok tsk ederim cok eglenceli ve renkli olmus puan karsiligi alisveris yapimi ve hediye edebilmeside cabasi:enbuyukkk:
masallah daha dün acildi cogunu tüketmisiz bilekaydirigubbakcemile3
sanalda olsa kadinligimizi alisveris tutkumuzu belli ediyoruz her dayim:teytey:

burdan neler eklenebilir diye fikirlerimizi paylasalim ve yazalimmi?

sesimizi duyan olmasada fikirlerimizi mutlaka gören olur
ve eklenirde insallah ne dersinizyerimseniben

hadi bakalim neler eklensin kk nin alisveris tutkunu hatunlari:enbuyukkk:

resimlide ekliyelim istersek fistiklar temin yazmayi unutmusum :)

buarada alisveris linkimizde burdan tiklayinca ulasabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-cay-simidi-1-mesaj-puani-14.html#post9297370

Son düzenleme:
nutellaya deger bıcmeyelım lutfennn amaaaaaaalmazeynıre para bulmuşun ama:hulya: çaydan kes peynırden kes nutelladan kesmeee..kampanyaya girerse haber ederım saa..tee o kadarrr :jeyyar:

nutellaya deger bıcmeyelım lutfennn amaaaaaaalmazeynıre para bulmuşun ama:hulya: çaydan kes peynırden kes nutelladan kesmeee..kampanyaya girerse haber ederım saa..tee o kadarrr :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

Canım evde var olmazsa ben de evden idare ederim artıkın napalım.Peyniri kalsiyum için almıştım da:kedi: Simitin yanına da çay almasak olmaz:kedi:

Hasta olucam azcık tatlı krizim tuttukaydirigubbakcemile3

:1shok:Yuhh!!!
Daha ne alcan:mymeka: bütün çarşı pazarı gezmiş almış,bize bir şey bırakmamışsın zatenakannehir

mafoldumbenAma mafoldumbenAma adıvarımm istediğim ayakkabıları alamadım geç kaldımm :sinifsinif:sistem yeni başlayınca 1-2 gün giremedim sıteye güzelım ayakkabılarr gitmiş:))Senin kırmızı ayakkabılarda gözümm bir ara profılıne girsemde alsam onları :roflol:

yaw ben bitürlü istediklerime yetişemiyom. bi bakıyom tükenmiş:)))
maşallah hemencek bitiyo. doya doya bi alışveriş yapamıyom şurda yaaa

arkadaşlar belki yazılmıştır ama şu an okuyamıorum
acaba bu alışverişri nerden yapıoruz???bulamadım topiği

puan toplamak için daha ne yapmak lazım bılemedım msj yazmktan parmaklar koptu..gözler yandı..mafoldumben

mjoyy senin 600 mesajın var benim 3000 ama sen benden fazla alışveriş yapabilmişsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…