KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

ah keşke ıstedıklerımız gercek olsa sımdı brad pıt olsa yadatom cruıse olsa uff super olurdukaydirigubbakcemile3

burcudeniz ve B&M bitirdiniz beni arkadaşlar yaa senağlama Midemden gelen sesleri bir duysanız senağlama

tablo, değişik dizyan edilmiş yatak örtüleri , bol çeşit aksesuarlar , orjinal saatler, çeyiz setleri ,(bekar arkadaşlar dışardan çok pahalıya alıyorlar özellikle evlenenler değil , nasıl olsa ufukta bir evlilik olacak diyenler de ufak tefek alış veriş yapacaktır), klinik ve bitkisel renkli kozmetik ve temizleme ürünleri , kış geliyor deri eldiven diyecem ama ben denedim de bir gün denediğim bile olmadı elin de bedenimi var acaba...
gerçek saçlar çıtçıt olarak, abarttığımı düşünmenizi istemem ama orjinal italyan makarnası (asla şişmiyor midede ve hemen eriyor, farkı anlayanlar deneyince alacaklardır paketleri 2 kiloluk olmalı) kahve
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en önemlisi geliyor birde
ajannn ekibi olsun kocalarımızın çalıştığı işyerlerini ad ve soyadlarını vererek takip ettirelim resimlerini çarpalım suratlarına yatak odalarına kadar girmeleri tamamen serbesttt
neyse piyasa fiyatı onun altında olsun işte bu çook iş yapar nasıll
asla dalga geçmedim düşüncelerin sınırı yoktur...

bikinide olsuun
seapearl_rainbow-bikini.jpg

kazen ilgilenmiyorki :umursamaz:
onca resim ekledik :çok üzgünüm:
dükkandakiler tükedii bakıverin hele :eek:

o155my.jpg

NE KADAR GERÇEK BU BEBEKLER YAHU...İNCİ KIS İSVİÇREDE VARDIR BUNLARDAN...:uhm:

ah ah ablam var taii olmaz olurmu
ama fiyatlari paha bicilmez
bide su varki isvicreli komsumuz vardi
o kendi yapardi bunlardan diilde porselen bebeklerden
tuanamin dogumunuda gördüde öyle vefaat etti cok severdim kendini babaanem yada aneanem olsa anca bukadar severdim
bana düskünlügünü ifade edemem torunlarindan ayri tutmazdi
onu hatirladimmafoldumben

napam buldugumu aliyom,ama kirmizi cantaya param yetmediii(bu bir mesajdir)............

hepsi bi harikada su bastaki kirmizi elbiseye bittim yani.................
kaydirigubbakcemile3elbiselerin hepsi süper ya eklense bari onca emek sarfettim kaydirigubbakcemile3

cokacimcoooknapiim fistik görünce benimde istahim kabardiydi bi umut eklenir diye koydumkaydirigubbakcemile3
bi umut bekliyoruz yöneticiyi şakkıdı

X