KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

etme eylemee hemşerimmmmmafoldumben naptın senmafoldumben kurbanda geliyim alcam difrize atcamsositososito alsancak safınazı bılıonmu???? abowwwww yokkk böle bıseeeeeecokacimcoook

Bilmem mi canımcımzemuszemus Şimdi Safinaz geçen gittiğimde gördüm Alsancak'a Cafe Dodici vardı ya Gündoğdu Meydanı'nda oraya açmışzemuszemus Gittiğinde uğra canım

valla bende cok acım..ark bende puretesto edıom almıom..hep aynı..ayakkabılar acık..insan bot koyar,kozmetık desen berbt renkte 2 ruj..nerde bunun parfümü??nerde bunun rimeli???kuru simiiten bıktık..bebek elbısesi dunyann parası hepte tukenıo..:eek:lmaz: yetkili yetkili :enbuyukkk:

evet!!
tiramisuyuda koymuşlar oraya bi dilimcik kimi kandırıyolar:dilcikar::dilcikar:
tok açın halinden anlamıyo kardeş...

İzmir boyozu istiyoruzzemuszemus

ben izmirliyim yettimm
cimg6798.jpg

bu boyoz=))
cesme_kumrusu.jpg

buda kumru, nohut unundan yapılır ekmeği,bakınca doymam zannedersin ama valla davul gibi şişirir nohut unucokacimcoook
anam bana bişeyler oluyo

alışveriş listesinde içeceklerin altına: sıcak soğuk içecekler yazmışlar. Ama sadece sıcaklar var çay,açık çay, ve kahve var :eek:lmaz: bunların hepsi sıcak, hani soğuklar neredee hıh

cokacimcoook

Ay süper canım.Kaşıyaka'dayım ,yarına bir kumru yiyeyim bare:kedi:
burda çeşmedeki kumrucu şevki şube açtı, ordan yiyom bende napıyım tutmaz yerini ama
=((

:lepi:

Çiğdemde isteriz:umursamaz:
evet, çiğdem çiğdemkaydirigubbakcemile3ayrıca o kupkuru şeyin adı simt değil GEVREK =)))

aboww boyozla kumruya bakkkk off offfffffff çeşme kumrusu süperrr yaaaaaa zemuszemus
ay valla tükürük bezlerim coştu kendi kendimi mahvettim ya:roflol:

burda çeşmedeki kumrucu şevki şube açtı, ordan yiyom bende napıyım tutmaz yerini ama
=((

evet, çiğdem çiğdemkaydirigubbakcemile3ayrıca o kupkuru şeyin adı simt değil GEVREK =)))

ay valla tükürük bezlerim coştu kendi kendimi mahvettim ya:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uf kızlar ya acıktırdınız beni gidiyorum ben :KK43: mutfağa gidiyorum yemek hazırlıyım bari zaten kocamda gelcek acıktımda ufffffff kumru pizza kola çekti canım :içelim:

X