• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Sakarya yine buluşsunn

eklerim eklerim
foto olsa barii :)keyifsiz olunca ben biraz fotoyu az çekmiş bulundum
eklicem birazdan bi iki tane
beni bekleyin anacımm
bayyy:D

kızlar üstüme vazife değil ama neden konu açıyorsunuz açıkça koyuyorsunuz resimleri
benim için hiç bir mahsuru yok no problem ama hani sizler koyup resimleri kaldırıyorsunuz yaaa
öyle yapacağınıza albüme koysanıza özel olarak resimleri sadece arkadaşlar görürler naçizane fikrim...

kızlar üstüme vazife değil ama neden konu açıyorsunuz açıkça koyuyorsunuz resimleri
benim için hiç bir mahsuru yok no problem ama hani sizler koyup resimleri kaldırıyorsunuz yaaa
öyle yapacağınıza albüme koysanıza özel olarak resimleri sadece arkadaşlar görürler naçizane fikrim...
Hmmm
benim hiç aklıma gelmemişti şahsen bilakis:)
ne bilim böyle geldi böyle gidiyo işte bu seferde böyle olsunda sonra konuşur hatta eski resimleride ekler bi KK Sakarya albümü oluştururuz:)

Hmmm
benim hiç aklıma gelmemişti şahsen bilakis:)
ne bilim böyle geldi böyle gidiyo işte bu seferde böyle olsunda sonra konuşur hatta eski resimleride ekler bi KK Sakarya albümü oluştururuz:)

bencede süpperr olaaarrr resimleri kim çekti ise o arkadaşlar kendi albümlerine özel albüm yaparak ekler ve böylece kimse deşifre olmaz :1:

biraz gecikmeli olarak bende sakaryadayım, siteyi yeni yeni keşfetmeye başladığım için bu toplantıları kaçırdım bi sonrakine artık

Back