• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Sakarya yine buluşsunn

BenCano

~HürGeneral~
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2006
2.221
13
158
Sakarya
kızlar hadi buluşalım
yer; Canonun yeri yani evi
gün; 19 tem.pztesi
diyee düşündüm salı çarş perş roşum dolu o yüzsden, artık konuşuruz burdan da karar veririz
duyanlar duymayanlara duyursun

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bulusmamı waaa hecte habarım yooodu:1:
ben warım gun farketmezolumunekankayizsmile

kızlar hadi buluşalım
yer; Canonun yeri yani evi
gün; 19 tem.pztesi
diyee düşündüm salı çarş perş roşum dolu o yüzsden, artık konuşuruz burdan da karar veririz
duyanlar duymayanlara duyursun

haftaya bizim millet izine çıkıyor ufak bir tatil planımız var eğer o hafta gitmez sonra ki hafta gidersek BENDE VARIM

evet oy birliği ile kararlaştırdığımız üzere önümüzdeki perşembe iftar yapıyoruz inş. geriye kaldı nerde olacağı fikirlerinizi bekliyorum pazartesiye kadar olmadı ben bi yer tayin edip buraya gelin uleeen diyeceğim=))

memlekette mekan kıtlığı var sanki bi yerde aklıma gelse yaf:)
bi beyti geliyo bosna caddesinde
bi cadde de maksut bey var:)
abim dedi dün atasoyun üstünde bi yer varmış mekan güzelmiş ama doyurucu diilmiş
sonracıma
daha gelmedi aklıma du bakalım

ben bugün 2 yer buldum güzelim 1. yer sakarya valiliğinin az ilersinde kebap sofrası bahçeside var üstelik menü fiyatları 15 ve 12 tl
2. yer yine aynı caddenin sonunda imren ızgara burası biraz tuzlu menü fiyatları 22.50 ve 18.50 ama değer yanihem doyurucu bi menü hem tasavvuf müziği eşliğinde iftar büyük ihtimalle 1. seçeneği seçrsiniz sanırım orasıda fena değil çorba ana yemek pilav salata tatlı her gün ana yemek farklı oluyomuş sanırım 12 tllik menüde tatlı yok işte böyle..

valla her iki yeride bilmiyorum ama siz karar verin çoğunluk ne derse be hepiiciğine uyarım no problem şekerler....

ımren ızgaraya bız ck gıderız ramazanda degıl tabııı koftesı ck guzeldır ama ramazanda nasıldır bılemem fıyatları beyazın dedıgı gıbı tuzlu
maksut beyede bı kere gıttım yıne ramazan degıldı genelde tawuk agırlıklı ıdı ramazanda bılmıyorum
murat baklawayı onerebılırım sıze
caddenın gırısınde buhara kebap war bulunması kolay olaraktan
soonacıma
rumelı koftecısı sımdılık aklıma gelenler

ımren ızgaraya bız ck gıderız ramazanda degıl tabııı koftesı ck guzeldır ama ramazanda nasıldır bılemem fıyatları beyazın dedıgı gıbı tuzlu
maksut beyede bı kere gıttım yıne ramazan degıldı genelde tawuk agırlıklı ıdı ramazanda bılmıyorum
murat baklawayı onerebılırım sıze
caddenın gırısınde buhara kebap war bulunması kolay olaraktan
soonacıma
rumelı koftecısı sımdılık aklıma gelenler

acıktınmı kıısss ne çok önerin olmuş
sende geliceksin demiii buluşmayaaa

Back