• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendeki resimlerden biri bu.
Çok güzel çıkmışız diye düşünüyorum.

Soldan sağa isimler aklımda kaldığı kadarıyla şöyleydi.

aybelim,(Soldan ilk kıvırcık saçlı arkadaşımız), vokalanestezi (sarı saçlı), masummasal,kar (kırmızı elbiseli-lady in red delikafadulden), sarp ve tepesindeki ben serayy,mısırdan (yeşil fularlı), EcnailgRee. En sondaki arkadaşları hatırlayamadım nolur kusuruma bakmasınlar...benneyaptımki

bulumadan001.jpg

fazla resim yok bende. masum masal ve kar'ın oğlumla olan resimleri var.
Onlar ok vermeden koymayaım diyorum ama bu resmi çok beğendim.

işte benim favorim,,gerçi göremeden gittim ama senağlama
picture.php

silindim şekerLer :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
aßowwwwwww ne kdr kaLın cıkmıs ßacamm yawwwww:dilcikar: normaLde öyLe diil haa 90-60-90 ımm üzeriinize afieeeeeeeettt ::Pinokyo Simileyii:: sırnaşık şey :teytey:

kankılerrrrr cokkk guselsınızzzz obur arkadaşlarda cok tatlı çıkmışlarrrr kızlar bekleyin inşallah eylule ordayımmm

aßowwwwwww ne kdr kaLın cıkmıs ßacamm yawwwww:dilcikar: normaLde öyLe diil haa 90-60-90 ımm üzeriinize afieeeeeeeettt ::Pinokyo Simileyii:: sırnaşık şey :teytey:

gerçekten çok hoş bir hatunsun, boşver sen resimlere.
bende çok fena çıkmışım aman boşver....

... ... ...

anaaaaaaaa ne kadarda çirkin çıkmışım,bakmam artık ben bu fotoya :delphin:

.................

bırdahakı gorusmeye kesınlıkle sen ve mısırdan enaz 10 kılo alın oyle gelın cnm zayıfları kabul etmıyoruz beyza sende enaz 5kılo al gelcnmm bundan soonra boyleee kurdan gıbıler yahu bız şiş kebap kaldık aralarında:)kaydirigubbakcemilekötükedihüso:oklava:

.............................

sibel ablammmm sen nerelere gittin yaaaa....çok beğendim fotoları inşş dostluklar daim olur...sibel ablacımm çok özledikkk seniiiii çok..gel izmirimize artık.......

...................

......................

sibel ablammmm sen nerelere gittin yaaaa....çok beğendim fotoları inşş dostluklar daim olur...sibel ablacımm çok özledikkk seniiiii çok..gel izmirimize artık.......[/QUOTEmerak etmeyın sibelınız emın ellerde yaw bız yamyam degılız kokmayın yolluyom ablanızı hemencıcık amapromosyon olarak bende gelıyom heheh

...................................

Back